Modellen gezocht

Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2024-05-27 10:02

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Modellen gezocht:
Van 20 - 23 juni zal ik samen met Jamie Markman captures naar België vertrekken om daar mooie fotoshoots te houden. En daarvoor zijn wij nog opzoek naar mensen die het leuk vinden om met hun paard voor onze lens te verschijnen!Locatie: Wij zitten zelf in Dalhem, vanaf daar willen we +-1 uur rijden (iets verder voor een unieke locatie willen wij ook overwegen). Locaties waar wij naar opzoek zijn: Mooi weids uitzicht (bergen/heuvels op de achtergrond), toegankelijk water, kastelen, mos/varens, unieke plekken.Wat zoeken wij verder?

  • Je paard wordt schoon gepresenteerd
  • Je paard kan aan een fotohalster
  • Je vind het leuk om samen met je paard (in een jurk) op de foto te gaan

Van beide fotografen ontvang je na afloop 3 gratis foto's (6 digitale foto's in totaal).Deze kiezen wij uit. Extra foto's zijn naderhand te bestellen voor 12,50 per foto. Het gebruik van onze jurken zijn inbegrepen*.
* Extra jurkenNaast een ruime keuze aan jurken die vrij te gebruiken zijn, zijn er ook 7 schitterende jurken die tegen een kleine huurprijs tijdens je fotoshoot gebruikt kunnen worden. Dit zijn grote jurken met een hoepel er onder. De huur voor deze jurken is 35 euro, per jurk.

Registreer en log in om contact op te nemen met hamsterfan.
↑ Naar het begin van de pagina