Parelli western zadel 16 inch

Prijs: €2.150,00 | Geplaatst: za, 2024-05-25 18:07

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Western
Materiaal:
Leer

Na heel lang twijfelen dan nu toch TE KOOP:

Parelli Natural Performer 16" standard (broekmaat 44 past er ook in), equiflex. Goed onderhouden, het zadel is niet intensief gebruikt en steeds in huis bewaard. Zo goed als nieuw. Dit is een zadelkwaliteit voor de rest van je leven. Kleur: Chestnut brown met zwarte zitting.

Opgelet dit is een mega koop want voor die prijs heb je: * zo goed als nieuw parelli zadel (np 3000 dollar) * dubbele singel waarvan 1 van mohair (np 100 dollar) * extra latigo (np 120 dollar) * 1 extra paar fenders volledig nieuw!!! (1 small, 1 medium) (np 300 dollar) * originele houten stijgbeugels * stevige zwarte zadelhoes krijg je er zo bij! Het zadel zit geweldig, enorm stevig, rotsvast maar het is helaas echt te lang voor mijn huidige rijmaatje.

Ook inclusief originele Parelli pad!!

En ik kan niet alles blijven bijhouden. Dit zadel is natuurlijk niet op te sturen met de post maar als je effectief interesse hebt... contacteer me, we werken wel iets uit (ik zit veel op de baan)!

Prijs is nog een beetje onderhandelbaar maar niet veel want het is nu al een koopje en een geweldig zadel waar je geen spijt van gaat krijgen! Oja, possible buyers will be verified and checked. So dont try to scam me.

Registreer en log in om contact op te nemen met Babishj.
↑ Naar het begin van de pagina