zaterdag 6 juli Introductiedag TREC Hoogersmilde

Prijs: €67,50 | Geplaatst: do, 2024-05-23 09:17

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Introductiedag TREC
Je wordt verwacht rond 9.30, je kan je paard in de paddock zetten. (Tijd kan nog iets aangepast worden afhankelijk van aantal deelnemers)Rond 10.00u starten we met introductie TREC en kaartlezen; waar moet je op letten en hoe teken je handig in? Daarna gaan we een stukje kaartlezen in de praktijk brengen, te paard.
Tijdens de lunch evalueren we de ervaringen en is er mogelijkheid tot stellen van al je vragen.Na de lunch (+/- 13.30) starten we met de PTV-hindernissen. Hoe neem je de hindernis, waar verdien je punten mee, waar moet je aan denken?
Rond 15.00u sluiten we de dag af.Kosten:
Gehele dag inclusief lunch: € 67,50
Alleen POR (kaartlezen): €30
Alleen PTV (hindernissen): € 30Nog geen genoeg gekregen van de omgeving? Informeer bij De Reeënwissel naar de mogelijkheden om het heel weekend te blijven!Organisatie: Wendy Koekoek - info@trecnoord.nl of 06-48965247Locatie: Camping de Reeënwissel, Bosweg 23 te Hoogersmilde info@reeenwissel.nlOpgaveformulier: https://forms.gle/hciAiiHysoguuJ3E8Na het invullen van het opgaveformulier krijg je binnen een aantal dagen een bevestiging en betaalverzoek.

Registreer en log in om contact op te nemen met WendyBZ.
↑ Naar het begin van de pagina