Gebitsverzorger paarden pony's ezels muildieren

Prijs: €100,00 | Geplaatst: ma, 2024-05-13 08:52

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Sinds kort ben ik, Jeroen, gebitsverzorger Samen met mijn vrouw(Hanna) heb ik een onderneming gericht op hoef en gebitsverzorging voor paarden, pony’s en ezels.

Ik werk met sedatie pasta zoals, domosedan of dormosedan, welke dezelfde bestandsdelen en werking heeft als intraveneuze injecties alleen wordt dit oraal gegeven. Dit is nodig i.v.m. de mechanische apparatuur en de precisie waarmee ik te werk ga.

Rust en precisie zijn de kernwoorden die je terug ziet in mijn werk. Gebitsverzorging is veel meer dan alleen haakjes weg halen. Het balanceren van het gebit omvat alle facetten en kan, als dit niet op orde is, voor veel schade en pijn zorgen in het gebit maar ook in het lijf.

Denk aan:

Wonden in de mond

Gedragsverandering

Stijve spieren

Scheve voeten

Slokdarmverstoppingen

Koliek

Scheef groeiende snijtanden en kiezen

Te lange of juist te korte tanden waardoor ze niet goed het voer kunnen vermalen

Een scheef lijf met alle gevolgen van dien…

Vermoed je dat er iets niet goed gaat bij jouw paard... Stuur even een berichtje dan kunnen we mee denken of een afspraak maken.

Op tijd goede gebitsverzorging is dus een must voor de gemiddelde paardenliefhebber. Niet alleen sportpaarden maar ook recreatiepaarden of paarden die “alleen maar mee naar buiten gaan” hebben recht op een goed gebit.

Momenteel hebben wij een aanbieding voor €100,- per paard/pony inclusief reiskosten, exclusief sedatie pasta. Die dien je zelf te halen bij de dierenarts. Dit wordt meestal zonder problemen mee gegeven. Deze aanbieding blijft nog tot en met augustus geldig. Daarna zal de prijs verhoogt worden, geef je paard dus optijd op! De planning voor mei en juni zit al vol.

Stuur een berichtje voor mee info of om een afspraak in te plannen.

De maximale reisafstand inclusief de reiskosten is 60km enkele reis vanaf postcode 4793GD

Woon je verder weg of in het buitenland? In overleg is er veel mogelijk. Zo gaan wij bijvoorbeeld in juli naar klanten in Frankrijk.

Hierbij kunnen we de gebitsverzorging, hoef bekappen en begeleiding, wanneer je zelf wilt leren bekappen, geven.

Lijkt dit je wat? Stuur een berichtje

of bel/WhatsApp naar 0031 6 21 63 83 27

Registreer en log in om contact op te nemen met Hannanasjuh.
↑ Naar het begin van de pagina