Lieve D pony

Prijs: €3.750,00 | Geplaatst: do, 2024-03-14 00:01

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Gangenpaard (ov)
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Welsh
Vader: 
Ierse draver

Reden verkoop: Onze lieve Bay Minnie is te gevoelig voor het werk op de manege. Ze heeft duidelijk een voorkeur aan een of 2 vaste ruiters.

Minnie is een lieve D pony, ze zal nooit bokken of stijgeren. Ze hummert naar haar favoriete mensen en komt altijd naar je toe in de paddock of wei.

Bijzondere aan Minnie is dat ze 5 gangen heeft. Naast stap, draf en galop kan ze ook tölten en de telgang. Als ze onzeker is of niet goed begeleid wordt wil ze graag gaan telgangen. Ervaren ruiters rijden zonder problemen met haar weg, minder ervaren ruiters krijgen veel telgang cadeau.

Ze springt graag en is altijd enthousiast om te werken. Is wel een voorwaarts pony. We merken dat ze nu wat achteruit gaat door de verschillende ruiters en hun aanpak. Sinds kort wil ze wat bijten bij het opzadelen. 

We gunnen haar een fijn leven met een vaste favoriete mens zodat ze de vrolijke merrie kan blijven die ze eigenlijk is. 

Ik denk dat ze het beste tot haar recht komt bij een enthousiaste maar kalme ruiter die van alles met haar wil ondernemen. Ze zou een perfecte recreatie pony zijn. 

Registreer en log in om contact op te nemen met Ania.

Reacties

Door MChristelM op

Hoi, is deze pony ook geschikt voor een volwassene van 85 kilo? Op de foto ziet ze er eerder sierlijk dan sterk uit. Groetjes, Christel 

Door Ania op

Nee ze is heel rank en niet geschikt voor volwassenen.

↑ Naar het begin van de pagina