shetlanders

Prijs: notk | Geplaatst: za, 2023-11-18 12:55
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Kleur:
Vos
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Sambretta v.d driehoek
Vader: 
Dageraad v.d Zandkamp
Vader van moeder: 
Ferdinand v. Stal de Dwarsdijk

Helaas moeten wij met de hobby stoppen en zoeken wij een super goed huisje voor de schatten. Wij willen ze graag samen verkopen omdat Cindy en Britt moeder en dochter altijd al samen hebben gelopen en hun band is heel sterk.

Ik ga jullie voorstellen aan Cindy, Britt en Benthe. 

 

Cindy:

Geboorte datum: 29-04-2009
Cindy is een vos. Ze is een super lieve merrie. Ze houd erg van knuffelen het liefst heeft ze dat je nooit stopt. Ze geniet hier echt vol op van. Ze loopt netjes mee aan het halster. Cindy is helaas hoefbevangen geweest dus dit blijft altijd oppassen maar het gaat gelukkig super goed en is het bij 1x gebleven. Bij de hoefsmid is Cindy altijd super braaf en blijft rustig staan. De dierenarts vind ze ook prima als die moet komen. 
Ze is bij ons altijd netjes ontwormd. Enten hebben wij niet gedaan omdat ze altijd in een vaste kudde lopen. Ze lopen altijd 24/7 buiten dus ze hebben ook een hele goede weerstand. Dus wij vonden dit niet nodig. Cindy heeft wel een stamboek. 

Britt:
Geboorte datum: 01-01-2013
Dochter van Cindy. Britt is ook een vos . Britt is iets kleiner als Cindy. Britt is een lieve merrie maar heeft zo haar streken. Bij de hoefsmid is ze braaf maar als de hoefsmid bijna klaar is duurt het haar eigenlijk te lang en kan ze haar been op tillen en ff nukkig doen maar je kan wel weer haar been pakken en verder gaan. Bij de dierenarts is ze braaf. Ze loopt netjes mee. Britt loopt ook 24/7 buiten. Britt heeft ook geen injectie gehad. Vanwege dezelfde reden als Cindy. Britt is altijd netjes ontwormd.
Britt heeft wel als je haar op nieuwer gras zet dat ze aan de diarree raakt. ik heb hiervoor bij de welkoop brokken gehaald en dan gaat het weer goed . Je kan haar wassen maar ze moet eerst even wennen aan het water en dan blijft ze heel rustig staan. Britt is echt een pony die karakter en pit heeft. Als ze het er niet mee eens is geeft ze het duidelijk aan zeg maar verder is het echt een schat. Als je met Cindy en Britt bijv. samen loopt aan het halster kan je prima in het midden lopen ze doen geen vlieg kwaad. 

Benthe:
Geboorte datum: 26-04-2023
Benthe is een vos.
Benthe is de dochter van Britt. Ze is dus dit jaar geboren. Benthe moet nog veel leren. Ze moet echt je vertrouwen winnen. Ze is nog niet bij de hoefsmid geweest dus dit zal ze ook eerst spannend vidnen maar weet zeker dat ze heel braaf zal zijn. Ze heeft een beetje het karakter van haar moeder. Als je haar hebt en gaat knuffelen daar kan Benthe wel erg van genieten.

 

Registreer en log in om contact op te nemen met Jessie370.
↑ Naar het begin van de pagina