Paard ter lease/bijrijden aangeboden

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: za, 2023-10-21 12:46
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

OMGEVING APELDOORN

Voor mijn merrie (158 cm, 8 jaar) zoek ik een !! ervaren !! bijrijder of iemand die wil leasen. Vanwege angst/onzekerheid lukt het mij niet om haar goed allround te bevestigen.

Het zal gaan om het trainen in dressuur, springen en crossen. Ze loopt dressuur op B-niveau en thuis spring ik 80-100 cm. Ze is een paar keer mee geweest naar crosslessen en oefencrossen. Ik zoek iemand die hier heel graag mee aan de slag wil, zonder zelf een paard te hoeven kopen. Mooiste zou zijn als je haar in alle drie de disciplines kan meenemen op wedstrijd om ervaring op te doen.

Paard staat nabij Apeldoorn en zal daar bij lease ook blijven staan zodat ik nog makkelijk langs kan. Het zou gaan om 3-5 dagen per week, maar dit is bespreekbaar. Je moet beschikken over de mogelijkheid om haar mee te nemen naar ander terrein. Denk aan lekker naar het bos of een crosslesje volgen. Wij hebben een trailer staan.

Ik hoop heel erg dat iemand hier zich geroepen voelt! Nogmaals, ik zoek echt een ervaren ruiter die weet wat hij/zij doet en al eens een paard in de eventing heeft uitgebracht.

Stuur mij gerust een pb voor meer informatie :)

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina