Stalling Putte

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2023-10-03 20:33
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Binnenkort verhuizen wij naar Putte waar ons paard aan huis komt te staan. Nu ben ik opzoek naar een leuk persoon die graag zijn of haar paard op een kleinschalige plaats wilt neerzetten.

We bouwen een paddock (kleinere afmeting dan een rijbak) en er komt een schuilstal (24/7 buiten). De plaats is direct aan het bos gelegen met kilometers lange zandpaden. Aangezien er geen rijbak is ben ik echt opzoek naar iemand die zijn of haar paard in pensioen heeft of gewoon lekker recreatief bezig is.

Mijn paard is een 18 jaar oude tinker ruin die ontzettend sociaal is. Echt een maatje voor alle paarden dus zoek (bij voorkeur een ruin) die ook zeer sociaal is en hem niet in een hoekje drukt. Verder heeft mijn paard EMS, dit houdt in dat hij alleen onverpakt hooi mag hebben en geen kuil oid en niet het land op mag. Een paard met hetzelfde probleem, gevoelig voor hoefbevangenheid etc zou een mooie combi zijn. Er is geen weiland aanwezig. Het zou fijn zijn als jouw paard ivm de ruimte geen hele erge druktemaker is of de boel vernield. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren :-)

Ik zoek iemand die respect heeft voor andermans spullen en die de boel graag samen regelt. Aan huis staan betekent ook dat we de mest en voerbeurten verdelen. Verder ben ik ook wel eens in het buitenland te vinden dus het zou erg fijn als je dan enkele dagen zou kunnen opvangen. Ik zoek dus een flexibel persoon. Ga jij op vakantie of ben je er een paar dagen in de week niet? Geen enkel probleem. In overleg is er veel mogelijk dus het zou fijn zijn als dit beide kanten op werkt.

Zelf ben ik 35 jaar en een echte recreatierijder. Wij rijden dan ook graag een paar uurtjes met touwhalster door de natuur heen.

De plek zou beschikbaar zijn in januari. Kosten komen we wel uit. Denk jij hier op je plek te zijn? Stuur me dan een berichtje met wat over jezelf, je paard etc. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Registreer en log in om contact op te nemen met Quarterh0rse.
↑ Naar het begin van de pagina