Gezellige verzorg(st)er(s) gezocht

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2023-10-02 17:36
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geniet je ervan om tussen de paarden te zijn? Een beetje prutsen, en gewoon lekker je hoofd leeg kunnen maken? Wil je graag een band opbouwen met de paard(en) maar ook met het 'vrouwtje' ? Heb je voldoende ervaring, red je je alleen en ben je liefst ook nog 30+ ....Wie weet heb ik wel DE plek voor jou...

Wij zijn onlangs verhuisd naar de mooie omgeving van de Overloonse duinen. Aangezien het ver uit de richting van ons oude huis is kennen wij hier nog niet veel. Het lijkt me daarom leuk om mensen te leren kennen met een gemeenschappelijke passie, de paarden.

Zelf heb ik het geluk 3 toppertjes aan huis te hebben lopen. Twee ervan zijn onder het zadel en nummer 3 mag over een tijdje ook starten. Het zijn wel paarden die je eerst moeten leren kennen, daarom gaat de voorkeur uit naar mensen die geduld hebben en er niet direct op willen. Bij de juiste klik en ervaring is dit op den duur zeker wel mogelijk...het lijkt me heerlijk om over een tijdje gezellig samen de bossen te gaan verkennen.

Bij het genieten van paarden horen ook klusjes, ik zou het dan ook waarderen als daarin meegeholpen wordt.

Dus, lijkt het je leuk om hier op regelmatige basis mijn toppertjes wat extra aandacht te geven, zelf te ontspannen, mij wat werk uit handen te nemen, wat rond te prutsen en misschien wel een nieuwe vriendschap op te bouwen dan hoor/lees ik je berichtje graag!

Een fanatiekeling die 'hard wil trainen' is hier niet direct op zijn/haar plaats, wij zijn meer van de uitdrukking  'lol met je knol' 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina