Verzorg(st)er/bijrijd(st)er Flevoland

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2023-09-29 15:40
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Mijn naam is Julia. Ik ben 30 jaar. Voor mijn 3 pareltjes zoek ik een verzorg(st)er/bijrijd(st)er. Ik woon op een boerderij bij Luttelgeest. Ik zoek iemand het liefste in ieder geval voor de vrijdagmiddag, om samen met ze bezig te gaan. Dit kan zijn rijden/mennen of grondwerk. Er is ook mogelijkheid om daarnaast zelfstandig met Gledi, mijn IJslandse merrie van 21 jaar, te rijden. Mits het vertrouwen er wederzijds is uiteraard. Gledi is een schat van een paard, die niet snel een stap verkeerd zal zetten.

Daarnaast staat hier nog een a-pony ruin van 12 jaar, die zowel onder het zadel is als voor de sulky staat. Sky vind het mennen wel veel leuker dan wanneer er iemand op zit. Al vind hij een buitenritje op zijn tijd prima, maar hij heeft wel zijn kuren waar je mee om moet kunnen gaan. Verder is hij in omgang wel vriendelijk. Mijn zoontje van 6 kan met hem mennen, zolang hij maar steun heeft van een ander paard bij hem of iemand die er naast loopt.

Als laatste staat hier ook nog een jonge IJslandse merrie van 4 jaar, zij heet Snilld. Met haar begin ik ook langzaamaan met wat grondwerk. Ik doe met haar klikkertraining, waar ze erg goed op reageert. Met haar doe ik nog heel spelenderwijs oefeningen en enkel de basis. Haar spanningsboog is nog niet zo groot. Het is straks wel de bedoeling dit rustig uit te gaan breiden en haar wanneer ze daar aan toe is, in te gaan rijden. Hier heb ik dan wel hulp bij nodig. Dus als het je leuk lijkt om te helpen een IJslander een goede basis te geven en uiteindelijk in te rijden, is dat heel erg welkom.

Op vrijdagmiddag ben ik vrij, dus het lijkt mij dan heel gezellig om samen met ze bezig te gaan.

Mijn paarden staan hier altijd buiten. In de wei of in hun winterverblijf. Ik heb de beschikking over een buitenbak, maar als het erg slecht weer is dan kunnen we ook in de schuur. Al is dat niet intensief rijden/mennen omdat dat een betonnen ondergrond is, maar grondwerk kan dus wel altijd. Verder rijd ik eigenlijk veel buiten. Het is 10 minuten langs het fietspad naar de Wellewaard, of 15 minuten naar het Kuinderbos. De paarden genieten ook het meeste van een lekkere buitenrit. Hierbij heb ik Snilld ook wel eens mee als handpaard.

Spreekt dit je aan? Je mag me altijd appen, voor een kennismaking of als je graag meer informatie wilt: 0655691312

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina