Te koop brave 6 jarige Akhal Teke merrie

Prijs: €9.500,00 | Geplaatst: do, 2023-09-28 19:48
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
6 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundLicht aangereden
DressuurBasis
Ras / stamboek:
Overige paarden
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Edigen
Vader: 
Dahilly
Vader van moeder: 
Yalta 2nd

Zeer brave merrie, is gewend aan binnen- en buitenbak waar ze altijd haar beste beentje voor zal zetten. Ze is goed verkeersmak maar gaat graag samen met een ander paard naar buiten.  Ze kan zowel met als zonder bit gereden worden. Daarnaast is ze braaf op de wasplaats, bij de dierenarts, tandarts, hoefsmid en osteopaat. (dit alles is tevens netjes bijgehouden).

Ze heeft erg comfortabele gangen en is erg mensgericht. Ze geeft altijd 100% en is nieuwschierig, veelzijdig en heel slim.

Daarnaast is de Akhal Teke een bijzonder ras. Ze zijn eeuwen lang gefokt op hardheid en mensgerichtheid, dit is tot op de dag van vandaag nog steeds te merken. Heden dag worden deze paarden voor verschillende doeleinden gebruikt, je vind ze terug in de dressuur, springen, maar vooral ook in de endurance. Daar deze paarden een uitstekend uithoudingsvermogen hebben zijn ze daar bij uitstek geschikt voor. De Akhal Teke is een ras dat erg hecht aan hun baasje, ze zullen dan ook altijd net een stapje harder lopen voor 'hun' mens en ze vinden het erg leuk om samen aan de slag te gaan.Op foto 8 en 9 ziet u haar moeder en op foto 10 en 11 haar vader.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op.
Tijdens kantoortijden ben ik helaas niet bereikbaar, uiteraard krijgt u 's avonds een reactie. Tel. 06-52778715

Voor een goed huisje is de prijs bespreekbaar.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina