Lieve all round 16 jarige KWPN ruin

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2023-09-25 10:51
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
16 jaar
Stokmaat:
165 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Daydream
Vader: 
Van Schijndel's Rascin
Vader van moeder: 
Fundus

Charming M is een super lieve 16 jarige KWPN ruin van Rascin x Fundus x Domino

Charming is van alle markten thuis:
- hij loopt een nette dressuurproef
- hij heeft in het verleden jumpings gelopen
- hij is braaf op vreemd terrein
- hij kent de basis van oa trail en showmanship (ook een weekend horse & dog trail gedaan)
- hij kent de basis van grondwerk en de beginselen van vrijheidsdressuur (spaanse pas, spagaat, flemen, nee knikken)

Charming gaat graag wandelen, liefst in groep, alleen is hij soms onzeker en kijkt hij veel. Dit resulteert in stilstaan en kijken, hij blijft gewoon bij je en gaat er niet vandoor. Springwedstrijden op verplaatsing is niet meer zijn ding, maar thuis een paar sprongetjes of een parcours lopen vindt hij prima. Hoe meer je met hem bezig bent, hoe zelfverzekerder hij is. Hij is dan ook de perfecte match voor iemand die er elke dag mee bezig kan zijn. Charming heeft een zelfzekere, gevorderde ruiter nodig, hij zal nooit een stap verkeerd zetten of gaan lopen. 

Charming is ook super lief met kinderen (mijn meisjes van 3 en 5 kunnen er alleen of samen met gerust hard op rondstappen), ook met andere dieren (kat, hond,...) Hij staat keurig stil met poetsen en toiletteren. Charming laadt makkelijk op de trailer (ik doe dit vaak alleen).

Charming heeft vroeger op ijzers gestaan maar staat nu al een heel aantal jaren zonder ijzers, dit gaat perfect, ook op wandeling heeft hij hier geen hinder van. Hij wordt keurig op tijd bekapt, ontwormd, geënt en gaat jaarlijks naar de tandarts en een paar x per jaar naar de osteopaat. Hij loopt hier dagelijks in een kleine kudde overdag buiten en snachts op stal. Hij staat op een privéstalling in Brecht.

Charming gaat ENKEL naar een 5* huis waar hij ook overdag buiten kan met vriendjes. Handelaars moeten NIET reageren. Voor meer info kan je mij gerust een berichtje sturen

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina