2 jarige shetland merrie

Prijs: €750,00 | Geplaatst: zo, 2023-09-24 12:17

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
2 jaar
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Houden van betekent ook loslaten. En daarom heb ik met pijn in mijn hart besloten dat het beter is dat we een ander huisje gaan zoeken voor mijn lieve shet Penny lane van stal stepelo

Penny lane is een 2 jarige shetland merrie met nu al een redelijke maat en een behoorlijke bos manen.

De reden dat wij een ander huisje zoeken voor Penny is omdat het voor haar toch beter is om ook lekker op gras te kunnen staan en niet zoals bij ons op de paddock. Het gras zal wel even opgebouwd moeten worden ( hier krijgen ze namelijk zeer beperkt gras)

Penny lane is echt een schat van een pony ondanks haar 2 jarige leeftijd. Wordt hier door de kinderen van mijn stalgenootje gepoetst en mee gewandeld. Ook is zij al lekker kleine stukjes mee naar buiten langs de weg geweest en dit gaat erg goed en vind ze ook zeer leuk! Ook is er een kleine stap gemaakt met grondwerk ( 1x per week 10 minuutjes) ze vind het heel erg leuk om wat met je te doen. Heeft een zeer leuk karakter! Zou het ook erg goed doen voor de wagen straks is absoluut een pony die wil werken. Bij de hoefsmid is ze ook erg braaf hier wordt ze eigenlijk alleen gecheckt en bijgevijld omdat ze zulke nette hoefjes heeft.  Ook is ze honden en katten gewend. Ze kent het ook om op stal te gaan afgelopen winter is ze met mijn merrie mee geweest voor de nachten op stal. Op het moment staat ze 24/7 buiten.

Ik ben voor haar echt opzoek naar een goed huisje handelaren hoeven daarom niet te reageren!

Het zou erg fijn als we contact zouden kunnen houden. 

Bij de verkoop kunnen haar spulletjes worden overgenomen. ( dekens,vliegenmasker,halsters en haar voer)

Registreer en log in om contact op te nemen met Colinda20.
↑ Naar het begin van de pagina