Gratis paardrijles / coaching op 10 dec in Kessel, Limburg

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2023-09-22 11:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Heb jij het gevoel dat je meer van het paardrijden zou kunnen genieten?

Mis je die onbezorgde dagen van je ponytijd, toen je nooit bang was om te vallen en je nooit zorgen maakte om wat anderen van je vonden of hoeveel punten je zou rijden?

Heb je het gevoel dat de samenwerking met je paard beter kan, maar weet je niet goed waar je het moet zoeken?

Lijkt het jou fijn om les te krijgen van iemand die niet oordeelt, maar aansluit bij waar jíj behoefte aan hebt, op jouw tempo en aangepast op jouw situatie? En dat helemaal gratis?!

Op zondag 10 december 2023 doen 4 studenten van de Basis Ruitercoach opleiding van HM Hippische Professionals (voorheen: de Gelukkige Ruiteracademie) praktijkexamen in Kessel, Limburg. Hiervoor zoeken zij examenruiters!

Wat heb je aan een ruitercoach? Een ruitercoach is een instructeur en coach in één. Afhankelijk van de achtergrond van de ruitercoach en de hulpvraag van de ruiter wordt een les meer rijtechnisch of meer coachend ingestoken. Voor het praktijkexamen zijn we op zoek naar combinaties met een meer "coachbare" hulpvraag; op het gebied van spanning, verwachtingen, plezier, enzovoorts.

Waaraan moet je voldoen als examenruiter?

* Je kunt op 10 december met je paard of pony naar een locatie in Kessel komen voor een les van 30-40 minuten.

* Je hebt een hulpvraag in de omgang of de training met je paard, waarbij je vermoed dat een ruitercoachsessie zinvol kan zijn.

* Je bent in de gelegenheid om in aanloop van 10 december eenmaal af te spreken met de kandidaat-ruitercoach (eventueel online) voor een intake (circa 15 minuten gesprek).

* Je bent 18 jaar of ouder.

* Elk soort paard of pony en elke discipline is welkom. Weet je nog niet of je durft op te stappen op vreemd terrein? Geen probleem, we kunnen ook vanaf de grond werken. Voor elke hulpvraag geldt: we werken met wat er wél is.

Voldoe jij hieraan en wil jij een gratis les van een bijna-gediplomeerde ruitercoach, onder deskundig toeziend oog van de examinatoren? Stuur vooral een berichtje om te overleggen!

Meer informatie over de ruitercoach kan je ook vinden op hmhippischeprofessionals.nl

Registreer en log in om contact op te nemen met IngeK.
↑ Naar het begin van de pagina