Lieve 4jarige welsh-A merrie te koop

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2023-09-12 11:05

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
117 cm
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
Welsh
Stamboekpapier:
Ja

Filmpje op aanvraag!
Little Rosie is een 4 jarige welsh- A merrie met goede officiële papieren. Rosie is een geweldige kinderpony, ze vind het heerlijk om aandacht te krijgen en te tutten. Ze loopt heel braaf mee en blijft braaf staan met poetsen en zadelen. Ze is altijd netjes ontwormd, ingeënt en bij de hoefsmid geweest. Eind vorig jaar is ze ook door een professionele paardentandarts behandeld. Ze is meerdere keren als gezelschap mee geweest op de trailer en ook braaf bij de hoefsmid en dierenarts.

Met rijden kent ze de basis maar moet nog wel één en ander leren. Als ze iets niet snapt gaat ze langzamer of stilstaan. Als je haar rustig weer voorwaarts rijdt en het opnieuw doet is er niets aan de hand. Galop onder het zadel kan ze ook braaf maar ze vind dit wel lastig, waarschijnlijk door het gewicht van het huidige ruitertje.

Ze heeft bij ons al heel veel geleerd, balkjes lopen, springen, dubbele longe, grondwerk oefeningen, schriktraining etc. Dit doet ze allemaal heel braaf. Dubbele longe vind ze heel leuk, we denken dat ze daarom ook goed geschikt zal zijn om mee te mennen.

Wij hadden Rosie gekocht als veulentje en als maatje voor ons veulen toendertijd. Omdat onze dochter van 3 nog niet met rijden bezig is willen we toch kijken of we een leuk huisje voor haar kunnen vinden waar ze wel de aandacht krijgt die ze verdient. Wij hebben daar gewoon te weinig tijd voor.

We zoeken voor Rosie een plekje waar ze veel buiten komt met soortgenoten. Kinderen waar ze alle aandacht van krijgt. Ze is heel lief maar dat blijft ze natuurlijk alleen als ze eerlijk maar duidelijk word behandeld. Daarom zoeken we wel een plekje waar ook begeleiding is, ze is immers nog maar 4 jaar. Ze staat niet in de weg dus ze gaat alleen weg als we een goed gevoel hebben bij de kopers. Vraagprijs 3500,-

Registreer en log in om contact op te nemen met Flo123.
↑ Naar het begin van de pagina