2 ijslanders samen

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2023-06-09 12:52
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Ja

Te koop 2 ijslanders. Gaan alleen samen weg en uitsluitend naar een goed en passend thuis. 

1. Ruin, Valk, geboren 2005. Natuurtölter, hij biedt dat altijd aan. Wat eenkennig karakter, maar wel heel lief. Ben je zelf een zekere ruiter dan is dit een zeer fijn makkelijk en leuk paard om te rijden. Is sinds 2 jaar niet meer gereden, weer oppakken zal geen probleem zijn. 

2. Merrie, Vos, geboren 2004. Goede tölter, maar daar moet iets meer aan gereden worden. Zeer relaxt, vriendelijk en braaf dier. Je kan haar aan een kind gewoon overlaten. Heeft lichte eczeem, draagt hier geen deken (geplaatste foto's zijn vandaag 9 juni gemaakt). Heeft een tijdje gehoest, doet dat nu niet meer. Ook inmiddels 2 jaar niet gereden, maar weer oppakken dat zal geen enkel probleem zijn. 

Beide zijn in de omgang zeer makkelijk en braaf. In het rijden altijd braaf, geen gekkigheid maar wel hebben ze beide voldoende 'ijslands vuur'. Ze zijn zeer sociaal met andere paarden. 

Worden verkocht inclusief zadel en hoofdstel. 

Prijs n.o.t.k. maar heel redelijk voor het juiste thuis (dat wordt gecontroleerd!) Handelaren, manege's enz. graag niet reageren, want dat is kansloos.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina