Workshopdag clickertraining & balans

Prijs: €87,00 | Geplaatst: wo, 2023-06-07 10:27

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Ben jij enthousiast over clickertraining? Dan is de Clickerconferentie hét evenement waar je je hart kunt ophalen. Leer vernieuwende trainers kennen en verdiep je kennis. Met dit jaar als thema: hoe laat je met clickertraining je paard in balans bewegen?

Als je de basis van clickertraining kent, kun je je paard al snel een aantal leuke oefeningen aanleren. Maar hoe doe je dit verantwoord met het oog op het ontwikkelen van een goede balans bij je paard? Vaak lijken positieve bekrachtiging en biomechanica nog ver uit elkaar te staan.

Tijdens de Clickerconferentie zul je leren dat het niet lang hoeft te duren om een paard met clickertraining correct te laten bewegen. Je gaat naar huis met duidelijke handvaten en een beter getraind oog om (on)balans te herkennen.

Wat kenmerkt deze editie van de Clickerconferentie?

  • Heerlijk praktische lezing die je helpt de beweging van je paard beter te beoordelen
  • Unieke workshops zoals waarbij je onder leiding van R+ instructeurs zelf aan de slag kunt met het oefenen van je vaardigheden
  • Waardevolle info opdoen die je thuis bij je paard direct kunt toepassen – zonder dat hij mee hoeft!
  • Zowel op grondwerk als rijden met de clicker gericht

In de ochtend zal Laura Smets van Light & Supple Horsemanship een lezing verzorgen die in het teken staat van biomechanisch verantwoord clickertrainen. Tijdens de middagworkshops staan verschillende instructeurs voor je klaar om hun expertise met je te delen. Train bijvoorbeeld je houding op mechanisch paard Joker of leer hoe je de balans van je paard bevorderd met het trainen op een wipwap.

De Clickerconferentie vindt op zaterdag 26 augustus plaats in Arnhem en duurt van 9:30 tot 16:30. Meer informatie en het bestellen van je ticket doe je via: https://www.effectief-trainen.nl/conferentie/

Registreer en log in om contact op te nemen met Effects.
↑ Naar het begin van de pagina