Clinicdag met Mireille den Hoed op 15 juli a.s. in Ouddorp!

Prijs: €25,00 | Geplaatst: ma, 2023-06-05 22:55

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Op zaterdag 15 juli 2023 komt Mireille den Hoed van Takt Academy de hele dag lesgeven in Ouddorp. Mireille den Hoed is inmiddels een begrip in de paardenwereld. Ze geeft al jaren trainingen en clinics op het correct in balans brengen van je paard (zowel in het rijden, werken aan de hand als longeren) zonder dwang of druk. Velen zullen ook haar gratis lezing “Verschillende Scheefheden” inmiddels kennen.

Het is uitzonderlijk dat Mireille op locatie komt. Normaal gesproken vinden lessen en clinics op haar locatie op de Veluwe plaats. Sinds dit jaar komt ze in beperkte mate op een aantal locaties in het land om les te geven, waaronder dus ook Ouddorp! Dat is super fijn voor iedereen die 2 uur reizen naar haar locatie een te grote drempel vindt. Wil je graag meedoen, ben je minimaal 16 jaar en is je paard trainbaar? Stuur dan een mailtje naar info@helpendhoefje.nl dan stuur ik meer informatie en het inschrijfformulier naar je toe.

Kosten:
- Privéles met eigen paard (45 min): 75,00 (rijden, longeren of werken aan de hand)
- Duoles met eigen paard (60 min): 45,00 (rijden of werken aan de hand)
- Toeschouwer: 25,00 (de hele dag je oog trainen en kennis op doen)

De dag duurt van 10.00 – 18.00 uur. Wanneer je zelf meedoet aan een les, heb je ook de mogelijkheid om de rest van de dag toeschouwer te zijn zonder de bijkomende kosten van toeschouwer.

Registreer en log in om contact op te nemen met Ingrid_92.
↑ Naar het begin van de pagina