Bijrijd- of verzorgpaard gezocht omgeving Leeuwarden

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2023-05-23 15:09

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Beste lezer, 

Mijn naam is Roos, ik ben 22 jaar oud en ik ben op zoek naar een bijrijd- of verzorgpaard in de omgeving van Leeuwarden. Ik ben een verantwoordelijk persoon met meerdere jaren ervaring met paarden. Momenteel neem ik deel aan lessen op een westernstal, waar ik elke week meer leer, en waar ik erg van geniet. Daarvoor heb ik ook enkele jaren dressuur gereden. 
 
Ik zoek een verzorgpaard omdat ik graag tijd doorbreng met paarden en mijn kennis over hen wil blijven vergroten. Ik wil graag ervaring opdoen met alles wat erbij komt kijken. Ik houd o.a. van wandelen, borstelen, grondwerk en (buiten)rijden. Natuurlijk ook niet vies van de klusjes die er bij komen kijken. 

Ik ben voorstander van een vriendelijke omgang met paarden en het houden van paarden op een natuurlijke manier waarbij ze veel buiten komen met soortgenoten.

Vanwege mijn studie in Groningen heb ik helaas niet altijd evenveel tijd, wat deze zoektocht lastig maakt. Daarom zoek ik iemand die hier begrip voor heeft. 

Nog even wat praktische info: 22 jaar, 1.75m lang en 60 kilo. 
Gezocht op max +- 16 km van Leeuwarden
 
Ben jij opzoek naar iemand die wat meer aandacht aan jouw paard of pony kan geven, stuur mij dan een berichtje en dan zal ik wat meer over mezelf vertellen. 

Met vriendelijke groet, 
Roos

Registreer en log in om contact op te nemen met Arianaaaa.
↑ Naar het begin van de pagina