Stoere Tinkerman van 18 lentes jong te koop

Prijs: €3.000,00 | Geplaatst: zo, 2023-05-21 14:14

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
18 jaar
Stokmaat:
142 cm
Kleur:
Bont
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundBeleerd
BetuigdRecreatief
Ras / stamboek:
Tinker
Stamboekpapier:
Nee

‘Hoi! Ik ben Billy, een stoere Tinkerman van 18 lentes jong. Ze zeggen dat ik een sterke eigen wil heb, maar zelf vind ik dat dat wel mee valt! Misschien dat ik voor de echte beginners een beetje sterk ben. Het allerliefste maak ik buitenritjes, dit kan ik goed en dan zet ik mijn beste beentje voor! Ik heb ook vaak met zo’n ding achter me gelopen, ze noemen het een kar geloof ik? Dat is al wel even geleden, maar zo’n slimme jongen als ik vergeet dat niet. Knuffelen en poetsen vind ik heerlijk en dan sta ik graag urenlang stil zodat je elk plekje kunt oppoetsen. Ik heb netjes mijn prikken en ontwormingskuren gehad. Oh, en ik kom ook nog met accessoires zoals mijn zadel, hoofdstellen, dekens en dat soort dingen. 

Klinkt goed toch? Ik ben op zoek naar mijn forever home en hoop je snel te ontmoeten!’

Billy wordt niet verkocht aan handelaren en maneges. Verder staat Billy niet op ijzers (wel in het verleden toen hij veel op het asfalt voor de kar liep)en wordt hij natuurlijk bekapt. Hij is nu gewend om in de zomer 24/7 buiten te staan op de wei en in de winter staat hij 's nachts op stal. Billy is heel lief in de kudde en meer onderdanig/onderaan in de rangorde. Verder heb ik hem bereden met een boomloos zadel en daar doet hij het heel goed onder. 

Bij interesse wil ik dat je meerdere keren komt kijken om zeker te zijn van een goede klik en zodat ik er ook een goed gevoel bij heb!

De prijs is bij een goede klik en een perfect huisje bespreekbaar. 

Billy staat op dit moment gestald in Roosendaal.  

Registreer en log in om contact op te nemen met Izanami.
↑ Naar het begin van de pagina