Wil jij een mooi artwork van jouw paard?

Prijs: €15,00 | Geplaatst: di, 2023-03-28 17:52

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi allemaal!

Ik ben Suzanne, dol op paarden en pony's en ik werk voor MyPrint.ai. Een webapplicatie die het mogelijk maakt om je eigen foto’s in no-time om te kunnen toveren in prachtige AI gegenereerde afbeeldingen, welke afgedrukt kunnen worden op diverse print-oplossingen. Denk hierbij aan wall-deco zoals posters en canvas, maar ook decoratieve print producten zoals een mok of een tote bag. Wij hebben de laatste tijd hard gewerkt aan het lanceren van een mogelijkheid om paarden en pony's tot AI artworks te kunnen omzetten. We zijn heel blij met het resultaat en denken dat we een hele hoop andere paardenliefhebbers hier zeer blij mee kunnen maken, aangezien het een ontzettend leuke manier is om je eigen paard op een creatieve manier (bijvoorbeeld aan je muur) te kunnen vereeuwigen, zoals ik bij Trixie gedaan heb, zoals je op de voorbeeldfoto's kan zien. 

Voor een vriendelijk prijsje (15 euro) krijg je 100+ afbeeldingen en al vanaf 1,50 kun je je favoriete resultaten laten afdrukken tot een poster die je binnen no-time aan je muur hebt hangen. Neem anders even een kijkje op onze website www.myprint.ai voor nog wat meer voorbeelden :)

We hopen dat jullie het leuk vinden. Als er feedback is dan horen we dat uiteraard graag en bij vragen, twijfel ook niet om even een berichtje te sturen.

Registreer en log in om contact op te nemen met Trix4Ever.
↑ Naar het begin van de pagina