Ervaren bijrijder gezocht(oostkapelle, Zeeland)

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2023-03-21 11:20

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn verschrikkelijk leuke lieve en heel sensibele volbloed merrie ben ik voorzichtig op zoek naar een bijrijd(st)er. Paardje is rank gebouwd en 1.62 hoog.

Ik zoek iemand met voldoende ervaring op rijtechnisch niveau, met name op het gebied van het kunnen aanvoelen wat een paard nodig heeft onder de man. Dit is bij dit paard erg belangrijk omdat het per dag kan verschillen. Als dit je ligt en de klik er is kun je met haar een ontzettend leuke samenwerking hebben. Ze heeft een hart van goud en is een enorme knuffel.

Naast rijden werken we vanaf de grond met haar met oa dubbele lijnen, wandelen en fietsen we met haar. Belangrijk is dat je focus niet enkel op het rijden ligt. Het volbloed is heel intelligent en kiest haar mens en bij haar is dit niet anders.  Verder maak je haar niet blij met enkel dressuur matige training. Ze is behoorlijk bomproof, vind naar buiten gaan heel leuk en kan door haar zeer sociale karakter zowel met anderen als ook alleen weg. Ze doet het erg goed met veel afwisseling in het werk. 

Jij bent flexibel inzetbaar en komt je afspraken na. Naast voldoende rij ervaring is ervaring met het paard in algemene zin een pre. Dit wil zeggen dat je in staat bent om in te schatten wanneer het dier mogelijk een fysiek probleem heeft en er wellicht extra aandacht nodig is(denk aan osteo, zadelpasser bijvoorbeeld) en dit dan met mij te bespreken. 

Als er een match is(met zowel paard als eigenaar)krijg je van mij de inzet voor een prettige samenwerking waarbij je de vrijheid krijgt om veelzijdig en zelfstandig aan het werk te kunnen gaan met haar. Als je trouw aan mijn paardje bent en het beste met haar voor hebt zal ik daar met veel respect mee omgaan. In overleg is er dan veel mogelijk. 

Ze staat gestald in de omgeving van oostkapelle op basis van volpension. Er is zowel een binnen- en buitenbak aanwezig. 

Interesse? Vragen? Dan mag je me contacteren/appen;  06 302 838 06 

Registreer en log in om contact op te nemen met Botermeis.
↑ Naar het begin van de pagina