Prachtig Falabella jaarling hengstje

Prijs: 1000 - 2000 | Geplaatst: za, 2023-02-04 18:49

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
1 jaar
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Overige paarden
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Novia del Pantano
Vader: 
Manuela van de enkhoeve
Vader van moeder: 
Sublimado

Prachtige echte Falabela hengst, Thyago La Montagna , 100 % Falabella, dna getest. Geboren 21-5-2022. Thyago heeft een vos pinto kleur en twee prachtige blauwe ogen. Erg fijn hengstje met een gouden karakter, goed gebouwd en correct beenwerk.

Geschikt als toekomstige dekhengst maar zeker ook om mee te mennen.

Goede papieren : Vader is de Europees Kampioen Manuelo van de Enkhoeve en moeder is de gouden premie merrie Novia del Pantano.

Hij kent al veel, trailer, hoefsmid, buiten wandelen ( verkeer geen probleem) en hij heeft de eerste twee entingen al gehad.Hij is echt super braaf, is nieuwsgierig, en wil graag zijn best doen. Hij is in het bezit van het Europees Falabella stamboek papier en een paspoort.

Falabella paardjes zijn in Europea en in Nederland erg schaars, per jaar worden er in Nederland ca. 45 veulentjes geboren, Thyago valt in de wat hogere prijsklasse en gaat alleen naar een goed huisje.

Meer info kun je vinden op mijn website : www.falabellas.de of stuur maar even een berichtje. Hij staat in Duitsland, 5 minuutjes over de grens bij Oldenzaal / De Lutte.

Registreer en log in om contact op te nemen met sonova.
↑ Naar het begin van de pagina