Lieve 8-jarige NRPS ruin

Prijs: €4.750,00 | Geplaatst: vr, 2023-02-03 14:54

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
155 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Sylfira van stal Farmer's Pride
Vader: 
Mythos ox

Mhyros van stal Farmer's Pride (wij noemen hem Pride) is een lieve 8-jarige NRPS ruin. Met zijn schofthoogte van 1,55m valt hij nog onder de E-pony's.  

Wij hebben Pride afwisselend gereden; zowel dressuur als springen. Beide doet hij met plezier en hij zal altijd zijn best voor je doen.
Wekelijks zijn we met hem naar les geweest op een andere accomodatie.
Hij is reizen dus gewend en loopt makkelijk de trailer in en uit. 

Zijn eerdere eigenaresse heeft met hem dressuurconcours gereden. Wij hebben alleen op B niveau concours gereden. Ook hier is hij dus al wel mee bekend.
Pride heeft af en toe wel je vertrouwen nodig - net dat extra zetje in zijn rug - om door een spannende situatie heen te komen.
Om deze reden zien wij graag dat hij naar een ruiter gaat met al enige ervaring.

Pride heeft geen stalgebreken etc en is echt een ontzettend eerlijke, lieve pony waar je een maatje voor het leven in kunt vinden!
Echter loopt hij wel wat wijdbeens met zijn achterbenen. Dit komt door zijn Arabische afstamming (verder zie je het arabische helemaal niet terug in heb). Hij is gecheckt bij de osteopaat en heeft hier geen last van. Als hij veel gereden wordt zie je het ook zo goed als niet. Helaas valt het op dit moment wel op, omdat wij de motivatie in het rijden kwijt zijn.

Zijn toebehoren zijn eventueel ook over te nemen.

Registreer en log in om contact op te nemen met zoeroel.
↑ Naar het begin van de pagina