Bijrijdpaard gezocht/bijrijder aangeboden omgeving Drachten

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2023-01-29 23:23
Dit object is gereserveerd

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo,

Ik ben Jildou en ik ben opzoek naar een bijrijdpaard in de omgeving van Drachten. Ik ben 17 jaar oud. Ik ben 1,60 lang en rond de 60 kg zwaar. In totaal heb ik rond de 9-9,5 jaar gereden waarvan 8,5 jaar op maneges en daarnaast nog rond de 4 jaar met andere bijrijdpaarden en paarden van vriendinnen. Ik heb voornamelijk dressuur en buitenritten gereden, hier ligt dus ook mijn voorkeur. Ik heb ook wel enige ervaring met springen maar dat is niet erg veel. Ook werk ik op een paardenstal dus heb ik ook ervaring met (jonge) paarden in de omgang.

Ik ben op zoek naar een paard/pony waar ik 1-2 keer per week op zou kunnen rijden. De discipline maakt mij niets uit. Ik vind buitenritten het leukste om te doen, maar ook dressuur en springen vind ik leuk. Ik sta ook zeker open voor iets anders. Ik ben ook zeker bereid om lessen te nemen om hierdoor zelf te verbeteren, dit ongeveer 1 keer in de 2 weken. Buiten het rijden om vind ik het ook zeker niet erg om te helpen met klusjes zoals uitmesten etc. 

Ik zoek een bijrijdpaard in de omgeving van Drachten. Dit op een afstand van maximaal 10 kilometer vanaf Drachten, dit omdat ik alles op de fiets moet doen.

Heeft u een paard waarvan u denkt dat dit iets voor mij is of heeft u verder nog vragen, stuur mij dan gerust een prive bericht of een appje naar 06-30881907.

Groetjes Jildou.

Dit object is gereserveerd
↑ Naar het begin van de pagina