Prachtige Palomino B pony ruin

Prijs: 4000 - 6000 | Geplaatst: vr, 2023-01-27 23:16

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
13 jaar
Stokmaat:
125 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Welsh
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Riton Bella Donna
Vader: 
Bryn Storm

Met pijn in ons hart zoek ik een nieuwe 5* plek voor deze super lieve en ontzettend knappe palomino Welsh ruin.

River is geboren in 2010 en heeft een stokmaat van 1.25m. Hij is al 9 jaar in ons bezit en is altijd top verzorgd! River is heel sociaal met andere paarden/pony’s, houdt van knuffels, is altijd correct bekapt, ontwormd, ingeënt en naar de tandarts geweest. Hij heeft geen (stal)gebreken en is zeer braaf met alles in de omgang, inclusief wassen, scheren/toiletteren, bij de hoefsmid, bij de tandarts, in de stapmolen, in de wei en op de trailer/vrachtwagen.

River is geschikt voor een kind met rijervaring, omdat hij onder het zadel braaf is, maar wel veel energie heeft/vlug is en scherp aan de hulpen reageert. Ook moet hij nog verder doorgereden worden, voordat hij op concours kan.

Handelaren hoeven niet te reageren, want wij vinden het erg belangrijk dat River op de juiste goede plek terecht komt met kind(eren) waar hij liefdevol verzorgd wordt en veel aandacht krijgt.

Een uitgebreide levenslange zomer -en wintercollectie aan dekens zal met hem mee verhuizen dus genoeg kastruimte is een vereiste...! ;)

Registreer en log in om contact op te nemen met B_1.

Reacties

Door Rivjenn op

Wat grappig!

een half broertje van mijn Welshje, zelfde vader.

↑ Naar het begin van de pagina