Portfoliomodellen gezocht, omgeving Amstelveen, alles welkom

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2023-01-27 17:14

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Yvanka van Klaveren - Fotografie

Hallo, leuk dat je deze advertentie bekijkt! 

Ik hoop dat je mij kan helpen. Mijn naam is Yvanka en ik ben beginnend paarden en honden fotograaf. Om mijn portfolio uit te breiden ben ik opzoek naar modellen om te oefenen en voor mijn portfolio aan te vullen.

Wat verwacht ik/wat zoek ik? 

Paarden en honden in een straal van 25km rondom Amstelveen. Voor een mooie heide/strand/bos shoot ben ik uiteraard in staat om verder te rijden. Het liefst meerdere modellen op 1 locatie. 

Het liefst dat ze zonder riem kunnen of met een fotografie halster ook braaf blijven, maar mocht dat niet het geval zijn kunnen we zeker in overleg er vast iets moois van maken!

Ik kan bij jou op locatie komen, we kunnen afspreken als jij een mooie locatie weet of ik ga opzoek. We komen er samen wel uit. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Yvanka, 30 jaar en woon in Amstelveen. Ik werk als dierenartsassistente en ik doe fotografie als passie/hobbie er naast. Mijn passie voor dieren wil ik nu graag tot uiting brengen met fotografie, ik hoop dat jullie mij daar bij willen helpen.

Wat kost het?
Niks, ik ben al blij dat ik mag oefenen. Onder de voorwaarden dat ik de foto's van jou lieveling wel gebruikt worden voor social media en/of eventuele flyers/reclame. Je krijgt zelf 3 a 4 foto's voor eigen gebruik. 

"Jouw mooiste herinnering, die leg ik graag vast"

Ik zie graag een reactie verschijnen, met een foto van je (huis)dier en de locatie, of die eventueel te verplaatsen is naar bos/strand/heide.

https://www.instagram.com/yvankavk.fotografie/

Liefs, Yvanka

Registreer en log in om contact op te nemen met Yffiejj.
↑ Naar het begin van de pagina