Pony ruin ter adoptie vanuit Frankrijk

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2023-01-27 16:51
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
19 jaar
Stokmaat:
115 cm
Kleur:
Zwart
Stamboekpapier:
Nee

Pony Quarbonne zoekt een alleenstaand paard.

Quarbonne is vanuit een opvang bij Parijs in juli '22 bij ons gekomen. Helaas moet ik de beslissing nemen een nieuwe adoptiefamilie voor hem te gaan zoeken omdat hij in onze kudde van vier niet met een van mijn merries door de bocht kan. Met de andere twee merries is hij dikke vrienden, maar hij wil wel claimen. Hij is 19 jaar, zwart, ca 1m15 en ruin. Voordat hij op de opvang kwam, was hij een pony op een ponyclub maar door de covid is die club failliet gegaan en zodoende kwam hij in een opvang.

Hij is in de omgang lief, braaf, geeft goed voetjes, laat goed het halster omdoen, braaf bij de tandarts (die is 18 januari 23 geweest) ook bij de bekapper (die is met kerst 22 geweest en komt in febr weer). Hij vindt mensen erg leuk, is supernieuwsgierig, vindt borstelen en knuffelen heerlijk en respecteert schrikdraad als het aan staat.

Waar hij niet goed in is, is alleen meelopen. Hij hangt erg aan de kudde en wil daar niet van weg. Hij is dan supereigenwijs en beresterk en niet geschikt voor kinderen of mensen zonder overwicht of spierballen.

Het contract dat ik nu heb met de opvang wordt doorgezet naar de volgende famillie. Dat betekent dat ik er geen geld voor vraag (maar een donatie aan de stichting die hem had opgevangen wordt wel gewaardeerd), dat betekent dat hij niet voor consumptie is en dat hij met pensioen gaat en niet uitgebaat mag worden. Hij staat bij mij in Frankrijk en als hij op transport naar NL gaat, zijn de kosten daarvan voor de nieuwe familie.

Meer info is er niet eigenlijk, maar stuur me gerust een pb.

Registreer en log in om contact op te nemen met Monique1963.
↑ Naar het begin van de pagina