Ter dekking aangeboden: Arabisch volbloed hengst

Prijs: €450,00 | Geplaatst: do, 2023-01-26 14:12

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja

Aura's Silvern Nuraij

Sirel x La Margenta Aura by Aurilla Gold

2020 crabbet gefokte Arabisch volbloed hengst
stokmaat 1.54
LFS, CA, SCID & OAAM vrij getest

Met zijn unieke crabbet stamboom is Nuraij een uitzondering op de hedendaagse fokkerij/bloedlijnen. Zijn voorouders/familie hebben zich bewezen in verschillende disciplines v.d. de paardensport, vader Sirel is uitgebracht in de dressuur op Z niveau en verdiende hiermee het D* prestatiepredicaat van het AVS stamboek.

Ook grootvader Aurilla Gold via moeders kant werd uitgebracht in de dressuur op Z niveau en behaalde tevens het D* prestatiepredicaat van het AVS stamboek. Aurilla Gold verhuisde vanuit NL terug naar zijn geboorteland, Engeland en werd daar bekroond met de titel 'AHS Premium Stallion' wegens de prestaties van zijn nakomelingen. Verschillende broers van moeder La Margneta werden uitgebracht op internationaal niveau CEI *** in de endurance. Zijzelf is uitgebracht tot en met 80+ endurance.

Nuraij's oudere halfbroer, Aura's Yah'ri Nadim presteert erg goed in de western sport, hij werd in 2021 NL kampioen western 'showmanship at halter' en werd in 2022 NL kampioen western 'hunter under saddle'. Nuraij zal in de toekomst ook uitgebracht worden in de paardensport.

Nuraij heeft het beste van beide ouders geërfd. Een mooie conformatie, correcte sterke bouw met goede benen/voeten met fenomenale bewegingen en vooral heel belangrijk; een vriendelijk en zachtaardig temperament.

Wees welkom om eens kennis te maken met hem.

www.auras-sportarabians.com

---------------------------------------------

Nuraij zal van half april tot half juni ter dekking aangeboden worden op HVM stal te Hoornsterzwaag via vers sperma. Ook zal er voor de toekomst in deze periode diepvriessperma van hem gewonnen worden.

Dekgeld: 450 euro

Levend veulen garantie, dekgeld pas betalen bij dracht, kosten buiten het dekgeld om (vangen van het sperma op de bok, verzendkosten sperma etc) zijn voor de merriehouder.

25% korting op merries met bewezen prestaties in de sport (endurance 80+ km, dressuur M, western open)

https://www.allbreedpedigree.com/auras+silvern+nuraij

 

Registreer en log in om contact op te nemen met Michelle_S.
↑ Naar het begin van de pagina