Duitsland - Aangeboden stalling ponymerrie

Prijs: €100,00 | Geplaatst: di, 2022-09-06 13:25
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Aangeboden: een langdurige plek voor een ponymerrie inclusief complete verzorging. 

Wij hebben al jaren een prachtplekje voor onze dieren, en nu er een paard is weggevallen, zoeken we een pony die het gezelschap weer wil aanvullen. Het wordt nu bewoond door een oudere D-pony ruin op pensioen en een 19 jarige Friese merrie die gereden wordt en voor de koets loopt. 

Een zandpaddock (ook als rijbakje en longeerplek gebruikt) waar een grote schuilstal op staat. Hierin wordt 24/7 hooi aangeboden (géén kuil of voordroog). Aangrenzend twee weilanden, waarvan er altijd eentje open is. En boxen binnen in het gebouw, maar deze staan in verbinding met elkaar en altijd open, zodat de dieren naar binnen kunnen als ze willen. Ze hebben dus altijd de beschikking over de zandpaddock, de schuilstal, de boxen binnen en een weiland. En letterlijk 24/7 hooi in hooinetten. 

We kijken uit op het uitgestrekte bos waar uitgebreid gereden kan worden of met de koets. 

Omdat het een stukje Duitsland in rijden is (ca. 50 km van Klazienaveen, een kleine 50 km vanaf Denekamp) en er geen goede, grote rijbak bij zit voor een actieve ruiter, is dit een heel geschikte plek voor bijvoorbeeld een pony met pensioen. We bieden dan ook volledige verzorging aan, zodat je hier niet elke dag naartoe hoeft te komen. Maar wel altijd welkom bent natuurlijk! 

Dit plekje bieden we aan voor €100. Dit is dus inclusief hooi, maar exclusief hoefsmid, dierenarts en eventueel extra voer. Extra voer kunnen we aanschaffen in overleg en het voeren zelf valt natuurlijk onder de verzorging. Dekens, vliegenmaskers etc. uiteraard ook. 

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina