Paarden oppas gevraagd in Portugal

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: do, 2022-03-10 12:52
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik heb 5 paarden (rescues, Facebookpaginas Opvang Paarden Portugal en Vrienden van Vincent), 3 vriendelijke medium maat honden, 5 katten en 4 kippen (verse eitjes!) op een klein typisch alentejaans boerderijtje met veel grond erbij in de natuur, in de buurt van mooie en niet drukke stranden.

De paarden gaan overdag naar buiten en ´savonds naar binnen, de stallen moeten uitgemest en er moet voer, water en hooi gegeven. De andere dieren moeten gevoerd. De honden uitgelaten (of losgelaten, maar in ek geval een paar keer per dag de ren uit).

Je kunt overdag gewoon op stap om de omgeving te verkennen. Dichtsbijzijnde plaats om booschappen te doen is 8 km van mijn huis, maar heeft grote supermarkten, veel restaurants en een bioscoop met in het weekende nieuwe films in de oorspronkelijke taal. Een kwartier met de auto van het dichtsbijzijnde strand. De kust in deze omngeving wordt veel gezocht door artiesten en acteurs van binnen- en buitenland.

Het huisje heeft keuken/zithoek, 2 slaapkamers en kleine badkamer met wc. Achter is een garage en in die hoek is het heerlijk vertoeven.

Er moet zuinig gedaan worden met water, want er is al een paar jaar een serieus water tekort door droogte. 

Er mag niet gerookt worden.

Ik heb oppas nodig voor de laatste week van mei en eerste week van juni, je kunt iets eerder komen om alles te leren.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina