Kleine eitjes als voedsel voor slangen en andere reptielen.

Prijs: €2,00 | Geplaatst: do, 2021-10-21 18:26

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik heb kwarteleitjes beschikbaar als voedsel voor reptielen en andere (huis)dieren. Ze komen van de Japanse kwartel (groot) en de Chinese dwergkwartel (klein). Voor afmetingen, zie de afbeelding.

Ze zijn geschikt voor de Afrikaanse eierslang, maar ook voor andere reptielen is het een verrijking om hele eitjes te kunnen verorberen. Zeer geschikt om meer variatie in het dieet aan te brengen.

Prijs: € 2,- per doosje van 6 eitjes.

De eitjes zijn bij verzending nog zeker 3 weken houdbaar in de koelkast. Om ze lang houdbaar te houden zijn ze niet schoongemaakt. Je kunt ze zelf schoonmaken, niet te lang voordat je ze voert.
Als je de eitjes in de koelkast bewaart, stop ze dan in een afsluitbaar plastic bakje of zakje. Eieren kunnen namelijk geuren van uit de koelkast opnemen, en dan lust je dier ze mogelijk niet meer. Laat de eitjes voor je ze voert altijd eerst op kamertemperatuur komen.
Bij sommige reptielen is het handig om de eitjes een beetje kapot te maken voor je ze voert. Dat verschilt per diersoort.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

In de onderstaande filmpjes zie je respectievelijk een russische rattenslang en een steppevaraan grote kwarteleieren eten. De filmpjes zijn niet van mij.

Russian ratsnake eating quail eggs - YouTube

Savannah Monitor Eating A Half Dozen Eggs - YouTube

Registreer en log in om contact op te nemen met LindyH.
↑ Naar het begin van de pagina