Guasha behandeling voor je paard

Prijs: €60,00 | Geplaatst: wo, 2021-10-13 12:17

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wat is Guasha?

Guasha is een schraaptechniek van al duizende jaren oud en is afkomsting uit Zuidoost-Azie. Door de eeuwen heen is deze techieniek door ontwikkeld.

Doel van Guasha:

-helpen afvoeren van afvalstoffen,

-beter doorstromen van bloedsomloop en energie door het lichaam. 

-pijn te verminderen,denk hierbij aan artrose of spierpijn,rugklachten, peesproblemen. oude blessures.

-het stimuleert je immunsysteem 

-helpt blokades op te ruimen,

-werkt het ontgiftend  helpt het paard te ontspannen en stress te verminderen.

Tijdens een behandeling schraap ik met Guasha steen over het paard, hiervoor gebruik ik een paardenscharper (ontwikkeld door Human & horse Academie). Hiervoor gebruik ik verschillende Schraaptechnieken.

Paarden vinden deze behandeling erg fijn (vergelijkbaar met schoftje krabben bij paarden onderling). Voor het paard is deze behandeling niet ‘pijnlijk’ mocht een paard ergens gevoelig op reageren betekend het dat het paard daar afvalstoffen heeft opgeslagen. (of een beurse plek denk aan een bijtplek). Met guasha kan ik dan zorgen dat deze afvalstoffen los worden en dat het paard ze zelf kan afvoeren. Als het een beurse pijtplek is dan blijf ik daar van af. Vaak zie je paarden tijdens een behandelingen kauwen, ontspannen, gapen.

Het aantal behandelingen die je paard nodig heeft is verschillend per paard, een paard wat minder vast zit in zijn lijf heeft minder behandelingen nodig dan een paard die vaster zit.  Aan de hand van een intake gesprek en eerste behandeling, stel ik een behandelplan op. Hou er rekening mee dat je paard na de behandeling 2-3 dagen rustig aan moet doen, wandelen en wat grondwerk mag wel, dit ook afhankelijk van de soort guasha behandeling.

Als je voor 1 november boekt (behandeling mag na 1 november plaats vinden) krijg je 10€ korting op eerste behandeling. ipv 60€ kost deze 50€

Ik geef guasha behandelingen in een straal van 40km vanaf postocde 3711AS. Voor meerdere paarden op 1 locatie reis ik verder (afhankelijk hoeveel paarden) ik behandel niet meer als 5 paarden op 1 dag. wil je meer weten kijk dan op mijn website www.paarddansmetmij.nl

mvgr. willeke koopman

Registreer en log in om contact op te nemen met plutolover.
↑ Naar het begin van de pagina