Aangeboden: handgemaakt knuffeltje van jouw eigen paard/pony

Prijs: €25,00 | Geplaatst: do, 2021-08-12 16:02
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi paardenliefhebbers!

Wil jij jouw eigen paard/pony (of je lievelingspony) in miniatuurversie hebben? Thuis om mee te knuffelen, voor op de kinderkamer of gewoon voor de leuk? Met een paar foto's heb ik genoeg om een knuffeltje te maken met de kleuren en aftekeningen van jouw paard! Ook leuk om als cadeautje te geven :).

De kosten zijn incl materiaal bedragen €25 euro. Ik hou er zelf weinig van over, ik doe het vooral voor de leuk en omdat het natuurlijk erg leuk is om een knuffeltje te hebben als je zelf niet kan haken. Voor een ingewikkeld getekend paard (bepaalde soorten bont) komt er wat bij.

Verzendkosten in Nederland €6,95

Verzendkosten naar België €9

Ophalen kan in Nijmegen of Zwolle.

Ik heb maar een paar plekken dus wees er snel bij! :)

Bijgevoegd een aantal foto's van paardjes die ik gehaakt heb. Ik heb verschillende patronen samengevoegd totdat ik een paardje vond wat ik echt leuk vond. Een patroon van dit specifieke paardje is verder dus niet te krijgen.

Knuffeltjes kunnen met de hand gewassen worden.

Ik maak gebruik van veiligheidsoogjes, dit zijn speciale, veilige oogjes die vrijwel onmogelijk los te krijgen zijn. In de veiligheidsvoorwaarden van het product staat wel dat er bij kinderen altijd opgelet moet worden in verband met bijten waardoor slijtage kan optreden.

Ik heb een kat, wanneer je heel allergisch bent voor katten kan je dit eventueel merken. De knuffeltjes zijn met de hand te wassen maar het blijft eigen verantwoordelijkheid.

Zodra de bestelling betaald is bevestig ik deze en geef ik je een indicatie van levertijd (ik kan niet 3 paardjes tegelijk haken). Wanneer de bestelling bevestigd is kan deze niet meer geannuleerd worden. Bestellingen kunnen ook niet geruild of geretrourneerd worden, aangezien het om een persoonlijk product gaat.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina