Ervaren amazone zoekt bijrijdpaard omgeving Groningen (stad)

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-07-21 22:26

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wegens verhuizing van Noord-Holland naar Groningen ben ik opnieuw opzoek naar een bijrijdpaard.

Mijn naam is Lois, 24 jaar oud en 1,60 lang. Ik ben kortgeleden verhuist om te gaan studeren in Groningen. Ik hoop daar in de omgeving een leuk bijrijdpaard of pony te vinden.

Ik ben op mijn 7e gestart met rijden als manegeruiter en vanaf mijn 18e heb ik serieuzere bijrijdpaarden gehad. Ik ben met een kwpn merrie die ik reed ook officiële wedstrijden gestart van de B t/m de M1 met winst. De afgelopen maanden heb ik een Epony gereden die Z1 geklasseerd was, helaas niet kunnen starten wegens dat er geen wedstrijden waren door covid.

Ik heb altijd privéles genomen met de paarden die ik reed, ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Ik ben de normale klusjes gewend zoals stal en/of paddock uitmesten, eventueel voer klaarzetten, af en toe een grondige kast opruiming etc. Ik ben betrouwbaar en ga netjes met spullen om. Als het mogelijk is om wedstrijden te starten zou ik dat ook erg leuk vinden.

Ik ben in het bezit van een auto en woon in de stad Groningen (oostkant). Ik ben nog niet bekend in de omgeving maar zoek iets binnen een halfuurtje rijden met de auto.

Heb jij een leuk (klein) paard (merrie van de foto is 1,68) of D/E pony staan? Dan ontvang ik graag een berichtje en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen! :)

Registreer en log in om contact op te nemen met _Lois_.
↑ Naar het begin van de pagina