Vriendelijke energieke ruin van 6

Prijs: €4.500,00 | Geplaatst: zo, 2021-06-13 18:20

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
7 jaar
Stokmaat:
157 cm
Kleur:
Zwart
Stamboekpapier:
Nee

Kyro is een stevige gespierde ruin van 6 jaar en 1,57 hoog. Hij is enorm vriendelijk naar mensen en maakt vriendjes met alle paarden. In de kudde is hij goed met de oude merries tot en met de speelse shetlander ruintjes.
Hij is enorm speels en vitaal. Rennen en dollen is zijn favoriete bezigheid.

Kyro is gezond heeft geen gebreken en is in top conditie. Door zijn energie en vitaliteit heeft hij veel te bieden, maar dit kan ook problemen geven en dat is precies waarom we voor hem een nieuw thuis zoeken.

De paarden zijn hier om in lessen en buitenritten ingezet te worden voor verschillende ruiters. Kyro is te energiek en kan behoorlijk bijzondere sprongen maken die voor de gemiddelde ruiter hier niet altijd uit te zitten zijn. Daarom zoeken we een ruiter die hem flink aan het werk gaat zetten zowel mentaal als fysiek,wat hij nodig heeft en gekke sprongen niet schuwt. 

Kyro doet absoluut geen vlieg kwaad, hij zou het liefst in je broekzak kruipen het is een echt kroelkont. Zijn reacties komen puur uit energie. Helaas maakt dit hem niet geschikt als 'manege paard'.

Kyro is makkelijk in de bak te rijden, gaat heel graag op buitenrit en kent grondwerk oefeningen.
Hij leeft al 2 jaar in een paddockparadise, is hier Paardvriendelijk en bitloos ingereden (zou een bit prima vinden). Hij is in de kudde volledig op zijn gemak en happy. Het is een vereiste dat hij op een nieuwe plek buiten komt te leven met minimaal een speelse ruin want spelen is zijn lust en zijn leven. Eventueel kan zijn kleine speelvriendje ook overgenomen worden.

Vraagprijs 4500,- maar een serieus bod doen als je komt kijken mag ook.

Filmpjes kunnen via Whatsapp gestuurd worden.
Keuren geen probleem.
Kom gerust kennis maken met deze lieverd!
06 543 965 96

Met vriendelijke groeten Lucinda & CharissaPaardenRijk Wolphaartsdijk

Registreer en log in om contact op te nemen met charissaj.
↑ Naar het begin van de pagina