Lieve 19 jarige E-pony mei zoekt nieuw thuis

Prijs: notk | Geplaatst: za, 2021-06-12 20:32
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
19 jaar
Stokmaat:
155 cm
Kleur:
Zwart
Ras / stamboek:
Overige paarden
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
TWICE AS NICE VAN DE CUMUL
Vader: 
ORIOSO VAN DE CUMUL

Lieve Rosa is opzoek naar een nieuw thuis. Begin maart heb ik Rosa gekocht voor onze manege maar bij ons zijn er te weinig ruiters die haar kunnen rijden. 

Het is lieve merrie die door iedereen gepoetst kan worden, makkelijk bij andere paarden in een groep kan lopen. Ze heeft geen stalbreken en met opzadelen is ze super lief. Je kan haar makkelijk uit de paddock en wei halen. 

Met rijden in de groep of alleen schrikt, bokt, rent of steigert ze niet. Met laden is ze super braaf ze loopt zo de vrachtwagen op en staat braaf tijdens het transport. Ze wordt in de galop erg heet en dit voor de meeste ruiters bij ons te moeilijk. Ik denk dat het een super leuke pony is voor een (volwassen)ruiter die recreatief rijdt en gezien haar bloedvoering zal endurance haar ook liggen. Gezien haar zachtaardige karakter is ze misschien ook inzetbaar voor coaching. 

Ze is netjes ontwormt en staat goed op haar voeten. Haar volledige afstamming is https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1730859/orfelia-van-de-cumul

Vanaf afgelopen vrijdag staat ze op de wei en wordt ze niet gereden. 

Vraagprijs €2150,- 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina