7 jarige merrie, spring gefokt/allround gereden.

Prijs: €10.000,00 | Geplaatst: ma, 2021-06-07 19:55

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
7 jaar
Stokmaat:
164 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Filetto
Vader: 
Envoy (v.Nummero Uno)
Vader van moeder: 
Cardento

Mooie bloederige merrie. Zeer werkwillig en fijn aan de hulpen. 

Is gefokt door AM Reuzenaar, dezelfde fokker als van de vader (Envoy KWPN goedgekeurd). Heeft eerst 2 veulens gehad, daarna heb ik haar vorig jaar gekocht en zadelmak gemaakt.

Nu L1 dressuur met 10 winstpunten. Mee geweest op wedstrijd, is op ander terein ook super te rijden. Was o.a. 2 keer 1e in Denekamp. 

Klaar voor het BB/B springen, heeft op veel verschillende locaties parcoursen gesprongen, binnen en buiten geen probleem, totaal niet kijkerig en wil naar de overkant.

Tevens zeer leuk paard voor een recreatie ruiter. Ze kan zowel alleen als in een groep mee op buitenrit. Kent het bos, verkeer en is zelfs een keer mee geweest naar het strand. In haar eentje gaat ze nog niet graag het water in, wanneer je hiermee oefend zou het ook een super sgw paard zijn. Ze heeft al wel wat boomstammen etc gesprongen.

Nu dus 1 jaar onder het zadel en klaar voor een ruiter die verder met haar wil. De prijs is een vraagprijs, wanneer er serieuze interesse is valt er te onderhandelen. 

Geen (stal) gebreken. Regelmatig behandeld door de hoefsmid, staat nu op een voorijzer i.v.m. de vele buitenritten die ik maak. Recent behandeld door de tandarts, ontwormt, geent. Röntgenologisch gekeurd en goed gekeurd voor de sport maart 2020. Foto's en rapport beschikbaar. 

Filmpjes zijn te vinden op mijn youtube kanaal: Anne Klinge

Registreer en log in om contact op te nemen met anne3000.
↑ Naar het begin van de pagina