Manegeweek

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-01-13 11:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ben jij gek op paarden en pony's en wil jij alles leren wat er bij hun verzorging en training komt kijken? Dan ben je tijdens de manegeweek van harte welkom op onze manege. De manegeweek is al jaren een groot succes bij de vaste klanten waarbij we met ervaren leiding staan die elke jaar er vol voorgaat om alle kinderen het naar hun zin te maken

Tijdens de manegeweek gaan de kinderen op een leuke en plezierige manier leren wat er allemaal bij pony rijden komt kijken. Zo leren de kinderen oa longeren, freestylen, voeding, harnachement, exterieur, dressuur, balkjes lopen, sprongetje maken en nog veel meer. De manegeweek is dus een soort ponykamp waarbij de nadruk ligt op meer leren over de dagelijkse verzorging en training van een pony, afgewisseld met spelletjes en andere activiteiten. En slapen de kinderen gewoon thuis in hun eigen bed. Ervaring is niet nodig. Indien dit nodig is hebben we meelopers welke de pony's vasthouden tijdens de les.

Deze leuke week begint op maandag en duurt tot vrijdag. Je kan je aanmelden voor de hele week, maar ook losse dagen komen is mogelijk.

De kinderen worden verwacht om 08.45 en mogen worden opgehaald om 16.30 (in overleg is eerder of later ophalen mogelijk)


Prijzen:

Pony per dag: € 40-,

Paard per dag: € 45-,

Pony hele week: € 160-,

Paard hele week: € 185-,

Eigen paard/pony hele week: € 130-,


Data 2021:

- Meivakantie

Maandag 3 mei t/m vrijdag 7 mei

- Zomervakantie

Maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli

Maandag 2 augustus t/m vrijdag 6 augustus

Maandag 9 augustus t/m vrijdag 13 augustus

Maandag 16 augustus t/m vrijdag 20 augustus

- Herfstvakantie

Maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige familie manege waarbij plezier voor ruiter en dier voorop staat. Wij willen graag iedereen de kans geven om op een leuke en veilige manier kennis maken met de paardensport. Maar ook de fanatieke (wedstrijd) ruiter kan bij ons vol aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mooiste buitenritten omdat wij direct aan de Veluwe grenzen. Kijk voor meer informatie op: Site: https://www.sequoiastablesermelo.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/sequoiastablesermelo Je kan ook contact met ons opnemen via: Telefoonnummer: 0341–426426 E-mail:contact@sequoiastablesermelo.nl Natuurlijk hebben we dit jaar ook echte ponykampen voor iedereen die al wat meer ervaring hebben. Zie hiervoor onze andere advertentie.

Registreer en log in om contact op te nemen met chamion.
↑ Naar het begin van de pagina