9 jarige Friese merrie, rechtstreeks van fokker

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2020-05-20 21:22

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
173 cm
Kleur:
Zwart
Ras / stamboek:
Fries
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Doaitsen 420
Vader van moeder: 
Onne 376

I.v.m. beëindiging hobby, voor een goed huis, rechtstreeks van de fokker aangeboden:

Prachtige 9 jarige Friese merrie met een schofthoogte van circa 1.73. Ze is zeer aanhankelijk en dol op aandacht, uren troetelen vindt ze heerlijk. 

Ze wordt nu sinds een aantal weken weer rustig opgepakt en het was wegrijden alsof ze nooit anders heeft gedaan. Door tijdgebrek is ze de laatste jaren niet gereden en heeft ze lekker mogen genieten van een onbezorgd en relaxt leventje met haar neus tussen de grassprietjes. In het verleden is ze regelmatig met de dochter naar verenigingslessen geweest. 

Ze is eerlijk, werklustig, staat fijn aan de hulpen en geeft de ruiter een fijn gevoel. Ook zijn we bezig met het verder ontwikkelen van haar zelfvertrouwen door middel van grondwerk. Door haar werklust zien we haar graag het liefst bij iemand komen die enige ervaring heeft met paarden en  die lekker fanatiek met haar aan de slag gaat.

Verder is ze altijd keuring netjes op tijd geënt, ontwormd en bekapt. Ze heeft tot op heden nog geen ervaring met buitenritten. Haar afstamming is Doaitsen 420 x Onne 376 en heeft een aantal jaar geleden ook een veulen gehad. Dekens worden meeverkocht. Daarnaast heeft ze een eigen op maat gemaakt Fryso zadel, deze is uiteraard tegen meerprijs ook over te nemen.

Graag het verzoek aan handelaren om bij voorbaat niet te reageren.

Vragen? Stuur gerust een bericht of bel naar bijgevoegde nummer. 

Registreer en log in om contact op te nemen met Sorjonen.

Reacties

Door Laura_cat op

Beste, wat is de prijs en waar staat ze gestald? Mvg

↑ Naar het begin van de pagina