Western bijrijdpaard omgeving Achterveld gezocht

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: za, 2020-01-11 18:34

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik ben Marlies, 38 en woon in Achterveld. Ik ben 1.72 en weeg 62 kg. Ik rij paard sinds mijn 11e. Ik heb altijd dressuur en springen gereden op de manege. Ik kreeg les op L niveau en sprong tot 80cm. Sinds 2005 ben ik langzaam overgestapt naar de western nadat ik ben gaan werken op een westernstal. Dat ligt mij veel meer en is lichamelijk beter voor mij.

Ik heb vanaf mijn 11e veel buitenritten gemaakt, door de duinen, over het strand, door de polder en door het bos. In Nl en FR. Ik heb nooit langere tijd les gehad in western dus ik ben geen geweldige ruiter. Wel wil ik graag leren beter te rijden.

Ik krijg 1x per 3 maanden les bij Wendy van Osch, reining gericht en ik heb wat met koeien gewerkt bij haar. Ik heb de laatste tijd af en toe gelest bij een stal hier in de buurt maar elke week €20 voor een les betalen was helaas geen optie. Tevens kan ik het lease bedrag voor mijn lievelingspaard daar ook niet betalen. En dat is heel jammer want ik zou daar graag 2x in de week rijden. Fijne paarden en fijne mensen maar helaas.

Ik kan prima een stal uitmesten maar niet daarnaast ook nog een weiland of paddock. Ik heb dan geen energie meer. Ik heb helaas 2 auto immuunziektes waar ik mee leer leven en helaas hoort vermoeidheid daarbij. Poesten, opzadelen en rijden gaat maar daarna is mijn energie op. Ook heb ik verminderde spierkracht waardoor ik het zware westernzadel er niet op kan krijgen. Tot nu toe heb ik daar altijd wat op gevonden. Rijden is juist goed voor mij, zo bouw ik weer conditie op. De winter is voor mij wel altijd zwaar, ik heb ook nog Raynaud en mijn lijf kan slecht tegen de kou. Zolang ik dan geen klusjes hoef te doen lukt het wel.

Qua bijdrage kan ik dus helaas niets betalen als ik ook mijn lessen wil volgen. Investeren in les is ook investeren in het paard. Tevens vind ik buiten rijden dus ook super leuk!

Ik ben in bezit van een auto maar ik wil niet langer dan 20 min rijden. Ik zoek dus in omgeving Achterveld, Barneveld, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen, Hoevelaken, Scherpenzeel, Leusden, De Glind. Woudenberg mag als het echt klikt met paard en eigenaar. Ik werk maandag tot vrijdag van 8 tot 5 en ik zou graag 1 avond willen en een weekend dag. 1x per week mag ook, ben al lang blij als ik weer kan rijden maar ik heb meer aan 2 dagen.

Tevens ben ik hobby fotograaf dus je kan in ieder geval veel foto's van je paard verwachten aangezien ik dat super leuk vind om te doen.

Ik besef dat ik een eisenlijstje heb en verwacht dan ook niets maar misschien is er iemand in de buurt die hulp zoekt.

Registreer en log in om contact op te nemen met Bellatrix.
↑ Naar het begin van de pagina