Haflinger Ruin

Prijs: 1000 - 2000 | Geplaatst: ma, 2019-11-04 13:34
Dit object is gereserveerd

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
152 cm
Kleur:
Vos
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundBeleerd
Ras / stamboek:
Haflinger
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Aafke van de Hoefpolder
Vader: 
Alcantara
Vader van moeder: 
Liz Afloyd

Te Koop
Vanwege omstandigheden ben ik helaas genoodzaakt mijn Haflinger ruin Antara te verkopen.
Geboortedatum 04.03.2007 Alcantara x Liz Afloyd. Hij is 12 jaar in mijn bezit. Ongeveer 152 cm hoog
Ik rij voornamelijk in het bos met hem, dit kan heel makkelijk alleen. Maar in een groep is ook geen probleem zolang de andere paarden niet te dicht achter hem rijden. Hij kan goed voorwaarts zijn, zeker op plekken die hij niet kent. Anders is het een rustige pony. Ook is hij in het bos bitloos te rijden.
In de bak is hij ook braaf maar het is geen manege pony. Je kan hem prima rondrijden, zal doen wat je van hem vraagt zolang je hem maar met respect behandeld. Een keer te hard met de zweep en je kan zeker een bok verwachten. Opstappen geen probleem, blijft stil staan tot je zit.
Ik zoek uiteraard een goed huis voor hem, waar hij de ruimte heeft en lekker veel de wei in kan. Liefst ook iemand die ook veel buitenrijdt. Voor een beginner is hij niet geschikt!!
Antara heeft heel licht zomer eczeem, in de eczeem maanden heeft hij een eczeem deken op en dan is er niks aan de hand. Hij heeft gewoon een volle dikke bos manen. Ik voer hem niks extra’s ervoor of ook geen speciaal voer. Hij krijgt alleen gras en hooi en kuil. In de wintermaanden geef ik hem altijd winterwortels. Meer heeft ie niet nodig. Het kan zelfs zijn als ie in een minder rijke bos omgeving er helemaal geen last van heeft. Op mijn vorige stal had ie er geen last van.
Verder is hij in goede gezondheid, heeft al die tijd bij mij geen gezondheidsproblemen gehad. Hij heeft vroeger alleen droes gehad.
Graag hoor ik van jou wat jij Antara kan bieden.
Hij wordt verkocht met alle toebehoren.
Hij staat in Hilvarenbeek
Meer info pb.

Dit object is gereserveerd
↑ Naar het begin van de pagina