Goedgekeurde New Forest hengst ter dekking!

Prijs: €350,00 | Geplaatst: do, 2019-03-07 13:41
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ras / stamboek:
New Forest
Stamboekpapier:
Ja

Ter dekking de in 2019 goedgekeurde New Forest hengst Heihoeve’s Florencio.

Afstamming: Lomansheide Brent x Kantje’s Ronaldo x Priory Prickle

Kleur: vos
Stokmaat: 1.46m

Florencio is goedgekeurd voor het Nederlands New Forest pony stamboek. Florencio heeft zeer goede bewegingen en kan ook nog eens ontzettend goed springen. Hij werd op de hengstenkeuring door de jury omschreven als een goed in het type staande hengst met een mooie bovenlijn. Hij springt met techniek, vermogen en souplesse.

Florencio is een zoon van Lomansheide Brent. De veelbelovende Brent is in 2017 verkocht voor de sport naar Amerika. De moeder van Florencio is de kroon preferente merrie Heihoeve’s Rozalinda. Rozalinda heeft een zeer goede verrichting gelopen met een gemiddelde van een 8,5! Rozalinda is een dochter van het springfenomeen Kantje’s Ronaldo. Rozalinda is tevens de moeder van de goedgekeurde New Forest hengst Heihoeve's Berlin en de oma van de goedgekeurde New Forest hengst en Nederlands kampioen CHK 2019 Heihoeve's Boston.

Florencio dekt uitsluitend k.i., er wordt niet met hem gereisd. Hij is beschikbaar via Stal Kruissewegje te Heinkenszand. Zij kunnen ook de merriebegeleiding verzorgen. Het sperma kan ook verzonden worden.

Het dekgeld van Florencio bedraagt € 350,00 inclusief BTW en afdracht op station Stal Kruissewegje exclusief stalgeld en eventuele extra veterinaire kosten. Bij verzending worden de verzendkosten bij de merriehouder in rekening gebracht.

Alle veulens verwekt door Florencio kunnen geregistreerd worden bij het Nederlands New Forest pony stamboek.

Florencio zal aan de hand gepresenteerd worden op 30 maart 2019 op de hengsten sport en showdag van het New Forest bij De Nieuwe Heuvel te Lunteren!

Voor meer informatie kunt u een brochure aanvragen. Wilt u Florencio bezichtigen? Dan kunt u hiervoor telefonisch of per mail een afspraak maken.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina