Pensioenplek aangeboden / weidemaatje pony gevraagd

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2019-02-03 09:35
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Onze oudere new forest merrie zoekt een maatje.
Zij is inmiddels 25 jaar oud en heeft last van artrose dus mag heerlijk haar oude dag doorbrengen aan huis op onze boerderij in het gras. Omdat we haar niet alleen willen laten staan zoeken we een brave oudere pony of een die vamwdge leeftijd of door bijv een medische reden met pensioen mag.

We willen de pony wel echt overnemen (aanschaf dus), maar oude eigenaar is welkom om op bezoek te komen.
Hij/zij zal dus voornamelijk als grasmaaier gebruikt worden, dus het is belangrijk dat hij/zij niet enorm gevoelig is voor bevangenheid. Wel is het belangrijk dat hij/zij braaf is, gewoon makkelijk vast kan staan/ halster om en het fijn vind om te knuffelen en gepoetst te worden. Daarnaast ook respect heeft voor stroomdraad.

Onze huidige merrie is af en toe wat dominant (eigenlijk alleen brok voernijd), al kan ze vanwege haar artrose niet uithalen. Onze voorkeur gaat uit naar een vriendelijke ruin, maar een rustige (iets onderdanige) merrie is ook welkom.
Gezien de schuilstal en omheining zoeken we een pony tot ongeveer 1.25m schofthoogte.

Ze hebben een eigen weiland met schuilstal. Er is een vaste grote stal aanwezig in geval van noodweer of bij ziekte. We voeren hooi van eigen land. Dierenarts woont om de hoek en de hoefsmid komt regelmatig.

Mocht je kennis willen maken, stuur me dan gerust een berichtje. De pony komt te staan op de boerderij van mijn schoonouders (ik als paarden kenner help waar nodig)

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina