Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: admin_language. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /var/www/sites/www.bokt.nl/drupal/includes/bootstrap.inc).

Vrijwilligers paardenopvang Queensland-Australie (INTERN)

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2018-07-30 02:29
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Save a Horse Australia (SAHA) is een non-profit organisatie die verwaarloosde, mishandelde of achtergelaten paarden opvangt, rehabiliteert en waar mogelijk, weer ter adoptie aanbiedt. Het opvangcentrum is gevestigd op een farm in Withcott, Queensland (Australie) en biedt plaats aan zo'n 75-100 paarden. Het verzorgen van deze paarden wordt gedaan door een team van vaste medewerkers en vrijwilligers.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en voor internationale vrijwilligers is er nu de mogelijkheid om een periode te komen werken en op de farm te verblijven. In principe is de minimale termijn 2 weken, maar in overleg is er veel mogelijk.
Als vrijwilliger verblijf je (gratis) in de gedeelde accomodatie op de farm, je moet wel voor je eigen boodschappen en eten zorgen. Vervoer van en naar de farm wordt in overleg geregeld, als je eigen vervoer hebt, is dat wel een bonus. De farm ligt ongeveer anderhalf uur van Brisbane en 20 minuten van Toowoomba.

Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:
- Verzorging van de paarden (voeren, waterbakken schoonmaken/vullen, poetsen)
- Assisteren van de veearts of hoefsmid
- Paddocks en stallen uitmesten
- Meewerken aan onderhoud of reparaties. Denk bijv aan schilderen, hekken repareren etc.
- Foto's en video's maken die ter promotie gebruikt kunnen worden

Minimaal 18 jaar en enige ervaring met paarden is vereist. Rijbewijs is handig maar niet verplicht.

Link naar de SAHA website: https://saveahorse.org.au/
Link naar de advertentie voor internationale vrijwillgers: https://saveahorse.org.au/live-in-volunteering/

NB: Ik woon zelf in de buurt en doe vrijwilligerswerk voor ze, als je vragen hebt over hoe het is etc, kun je mij een pb sturen. Aanmelden als vrijwilliger gaat geheel via SAHA, daar zit ik niet tussen.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina