Bijrijder / verzorger aangeboden.

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2018-07-17 17:28
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik wil het nog een keer proberen via deze weg om een leuk paardje te vinden in de omgeving stad Groningen. Al zal de kans heel klein zijn omdat het niet een heel groot paarden gebied is hier midden in de stad.

Mijn naam is Madelon ik ben 17 jaar jong en 1.60 lang.
Ik ben op zoek naar een leuk recreatie paard/pony waar ik mee aan de slag mag, ik mis het eigenlijks best wel erg om met een dier te werken al een lange tijd en hoop via deze weg een leuk diertje aangeboden te krijgen en wat afleiding te kunnen krijgen in plaats van thuis te zitten.
Ik zoek een paardje waar ik af een toe lekker buitenrit mee kan maken en af een toe een sprongetje. En verder werken in de bak en alle andere dingen wat je met het dier vanaf de grond kunt doen.
Grondwerk vind ik een belangrijk punt op het gebied van elkaar leren kennen en een band opbouwen, vrijheidsdressuur vind ik ook erg leuk om aan te leren om te beginnen uiteraard bij de basis.
Ik rijd nu 8 á 9 jaar heb op een manege gereden en al wat andere paarden gereden waar ik door omstandigheden moest stoppen. Ik ben een ruiter die met zachte hand rijd, ik vind het niet fijn om allerlei hulpmiddelen te gebruiken bij het paard, ontspanning vind ik dus erg belangrijk. + Een goede verzorging.
Ik heb een vrij lange tijd op een manege gewerkt en geholpen in de lessen. Maar ook reed ik de wat jongere paarden.
Ik heb wat onderlinge wedstrijden gereden voor de fun op manege pony's 2x B 3de en 1 x l1 waarbij de 1 ste plaats.
En ook met mijn vorige lease pony in 2017 een B proef gereden en 1 ste wat ik niet verwacht had.

Ik ben niet vies van vuile handen en met goede afspraken over het bijrijden/verzorgen wil ik u helpen met de klusjes die erbij horen.
Aangezien ik in de stad Groningen woon en alleen de fiets heb ben ik op zoek naar een paardje in die omgeving (noorddijk/hunze etc.)
In de vakantie heb ik alle tijd die je maar kunt noemen. Op de school dagen zou ik zo 1 á 3 dagen in de week kunnen.
Een klik tussen zowel eigenaar als paard vind ik belangrijk en dat staat op mijn eerste punt. Want anders werkt het voor ons beide niet gemakkelijk.

Mocht u dit lezen en heeft u een paard waarvoor u een bijrijder zoekt en mijn advertentie spreekt u aan, dan zie ik graag een bericht.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina