vriend voor het leven Dakota amerikaans minihengstje

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-06-27 21:15
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
2 jaar
Stokmaat:
80 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Mini
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Erica’s Caramel Macchiato
Vader: 
MH Legacys Wynn
Vader van moeder: 
Little Kings B T Buck Bandito

Met twijfel te koop voor het juiste adres:

SKS Wynns Legacy Dakota
Dakota wat vriend betekent, wordt 14 augustus 2 jaar, hij is valk bont en is nmprs/ amha en amhr geregistreerd, parentage qualified( op ouder getest dna) en is ook op kleur getest.
De reden van eventuele verkoop is dat mijn dochter Lisa en ik hem samen hebben aangehouden, omdat hij iets extra’s heeft en als je hem in het echt ontmoet weet je wat wij bedoelen.
Wij wilden hem inzetten voor www.nikanandfriends.nl Lisa zou hem begeleiden en hij heeft zich al bewezen in kleine stapjes, bij ons mogen ze eerst baby zijn en op de eerste plaats paard en genieten, maar Lisa gaat haar droom achterna en de opleiding dierengeneeskunde doen en is komende jaren van huis, de bezoekjes uit doe ik eigenlijk altijd met SKS Wynns Legacy Nikan en op stal mag iedereen los bepalen of hij/zij bezoekers wil en/of kan helpen en daar zijn er al een groep uit de mannenclub die bijna altijd naar voren stappen.
Dus of Dakota laten wij ruinen of wij kijken omdat er zoveel mensen zijn geweest die hem graag wilden kopen, maar toen stond hij niet te koop, of er iemand is met gouden stalletje met vriendjes waar hij meer aandacht en liefde krijgt dan bij ons. En dat hoeft zeker niet in ons doel te zijn, Dakota is gewoon zo’n lief, betrouwbaar mannetje met goede bewegingen, correct, gezond en een lust voor het oog, je kan alle kanten met hem op maar bovenal een echte vriend voor het leven. Voor minder gaan wij ook niet. Goed ontwormd en regelmatig bekapt en super braaf bij hoefsmid.
Heb je interesse, neem dan contact op en graag horen wij wat je hem te bieden hebt. Een overzichtje van nog in de maak tot heden zie foto’s.
Vader: MH Legacys Wynn
Moeder: Erica’s Caramel Macchiato
NMPRS: 528007201600537
halfbroer zie foto : LCS Caramel Cappucino

Mocht iemand op zoek zijn naar 2 hengstjes, dan is hij samen met Delsin het ideale koppel, die heerlijk spelen en elkaar aanvullen op veel vlakken en dit zou zeer zeker onze voorkeur hebben.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina