Wij vertrekken! Jullie ook?

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2018-06-17 18:36

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Schitterend domein bestaande uit een woonhuis, aparte gîte, minicamping en vele bijgebouwen gelegen op een terrein van bijna 12 ha (zeer geschikt voor paarden) met 2 riviertjes en een prachtige vijver van circa 2 ha. Ideaal als familie woonhuis of voor een toeristische activiteit.

De indeling is als volgt;

Woonhuis van 270 m2 verdeeld in 2 aparte woningen welk als één geheel of apart bruikbaar zijn. Deze woning is voorzien van elektrische vloerverwarming, dubbele beglazing en een goede isolatie.

Woning 1 – geheel gelijkvloers en bestaande uit een entreehal met trap naar de etage en deur naar de 2de woning, bijkeuken, gezellige woonkeuken met openhaard en buitendeur, woonkamer van 44 m2 met openhaard en schitterend uitzicht over het terrein en het omliggende landschap, bureau, slaapkamer, WC en badkamer met douche en ligbad. Hierboven bevindt zich een zolder welk verbouwd kan worden naar woonruimte.

Woning 2 – Op de begane grond – een prachtige woonkamer met open keuken (in totaal 55 m2) en toegang naar een privétuin, 2 ruime slaapkamers (12 en 18 m2), WC en badkamer met douche. Op de etage bevindt zich een mezaninne en een zolder ruimte welk verbouwd kan worden naar woonruimte. Verbinding naar de zolder van woning 1.

Aanpandige schuur van 110 m2 met een bovengrondse kelder en een ruimte met douche en WC.

Grote schuur met een grond oppervlakte van 150 m2 onder verdeeld in eetzaal/keuken met WC en badkamer (in totaal 37 m2), een stallenblok met 4 paardenboxen, een atelier en een zadelruimte.

Gite van 50 m2 bestaande uit een woonkamer, klein kamertje, slaapkamer en badkamer/WC. Privétuin.

Kampeerterrein met sanitaire voorzieningen (2 douches, 2 Wc’s en wastafels) plus een overdekte eetruimte met keuken gedeelte.

Gelegen nabij het dorpje Cerilly met voorzieningen (4 km afstand) en vlakbij het prachtige eikenbos, het Forêt de Troncais, het bos is te voet of ter paard direct van de woning te bereiken.

* Courtage : 4.18% inclusief BTW en inbegrepen in de vraagprijs voor de rekening van de koper (431 000 € exclusief de courtage)

Registreer en log in om contact op te nemen met soulisse.
↑ Naar het begin van de pagina