Verzorgster aangeboden omgeving Vianen

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2018-05-23 15:32
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi allemaal!

Ik ben Suze, 17 jaar. 1,56 meter. Ik heb mijn havo duploma gehaald en doe op dit moment een tussenjaar. Ik woon in Vianen. Ik rij al 5 jaar op Stal Bosgoed, en heb ongeveer 2 jaar gereden op een andere manege.

Na al wat verzorg shets,1 verzorgpony en 2 verzorgpaarden gehad te hebben zoek ik toch weer een nieuw beestje. Ik rijd nu 2x in de week.Bij mijn vorige verzorgpony ging ik er altijd in mijn eentje naar toe of met mijn vriendin. Ik ben dus zelfstandig en kan netjes met uw spullen omgaan. Ik ben een zeer diervriendelijk persoon. De gezondheid van uw paard/pony staat voorop! Ik kom door weer en wind en zal altijd met heel veel liefde voor uw paard/pony zorgen.

Ik zoek een leuk beestje waarmee ik aan de gang kan gaan. Ik heb al wel eens aan een wedstrijd meegedaan en elk jaar het kerstconcour met mijn groep.
Ik heb een tijd gehad dat ik niet op mijn vorige verzorgpony kon rijden en heb toen veel met haar gewandeld, geknuffeld en veel leuks gedaan. Ik ook zeker niet vies van klusjes. Mogelijkheid tot lessen zou heel leuk vinden.

Kortom, Weet jij iemand of ben jij de gene die een pony/paard heeft waarmee ik aan de gang mag gaan. Die op fietsafstand van Vianen staat? Stuur mij dan een berichtje of plaats even een reactie!

Groetjes, Suze!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina