Arabisch Volbloed hengstveulen uit prestatie pedigree!

Prijs: 2000 - 4000 | Geplaatst: di, 2017-11-21 16:06
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
0 jaar
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
La Margneta Aura
Vader: 
Yanour Hayati
Vader van moeder: 
Aurilla Gold

Hierbij bied ik mijn lieve arabische Volbloed hengstveulen Yah'ri te koop aan, geboren 17-4-17. het is een geweldig ongecompliceerd veulen waar wij al veel mee gedaan hebben. Wandelen in het bos, langs de weg, bij de hoefsmid, gewassen worden, vast staan en trailer rijden kent hij allemaal al. Yah'ri ging zelfs regelmatig mee op dressuur wedstrijden van zijn moeder en keek nergens van op! Helaas heb ik zelf niet de klik met Yah'ri zoals ik gehoopt had en moet ik hem helaas toch verkopen.

Yah'ri is ontwormd en geënt volgens het boekje. Daarnaast is Yah'ri ingeschreven bij het avs stamboek.

Yah'ri komt uit een mooie prestatie Pedigree,

Vader Yanour is beloond met een 3e premie bij het AVS, werd in 2015 'Europian Gold Champion Ridden Stallions' en reed mee in de internationale B Show, Ridden Stallions waar hij 3e werd. Vorig jaar behaalde hij de titel 'overall Hunter Pleasure Champion 2016' & 'Silver champion senior stallions' te Houten waar hij de hoogste punten voor beweging scoorde!

Vader Yanour werd vorig jaar voor het eerst in de endurance uitgebracht, en is inmiddels klasse III startgerechtigd.

Yanour's vader JK Catalyst, 1ste premie hengst, heeft meerdere kinderen die het goed doen in de endurance, zo is dochter Ffayietta CEI*** (160 km) en oa winnaar van de Endurance Master Award een andere dochter Phara Diba CEI**. (120 km) Moeder Yentl is endurance klasse II.

Moeder La Margneta Aura heeft in 2015 haar eerste klasse III wedstrijd goed uitgereden, werd dat jaar tevens 'Nederlands Kampioen endurance klasse II' en in 2016 behaalde zij de titel 'Nederlands Kampioen dressuur B' en won de bronzen medaille in een pittige ridden class bij het AVS. Haar familie doet het enorm goed in de endurance, zo is Lightning Rose QA CEI*** (160 km), MIsty Midnight QA, CEI** (120 km), Whispered Hope QA CEI* (90 km) en San Juan CEI* (90 km) startgerechtigd. Zo lopen er nog een aantal broers zeer verdienstelijk in de klasse III/IV.

La Margneta Aura's vader Aurilla Gold is een zeer veelzijdige crabbethengst als het om sport en show gaat, hij behaalde een 2e premie bij het AVS, is Z2 dressuur.

Yah'ri zal rond de 1.55 meter gaan worden, word zeker een eye-catcher onder t zadel in de dressuur ring en gezien zijn pedigree zou hij zeer geschikt zijn voor de endurance.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die ook ambities heeft voor de Endurance of dressuur sport.

Ben je geïnteresseerd? Benieuwd naar de vraagprijs? Wees niet verlegen maar stuur een pbtje!

Foto 13&14 is zijn moeder, foto 15 z'n vader

Pedigree : http://www.allbreedpedigree.com/auras+yahri+nadim

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina